KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Lisserbroek

Denk je erover na om je woning in het gezellige Lisserbroek te verkopen? Misschien wil je wel groter gaan wonen of ben je juist op zoek naar een appartement in Amsterdam of Haarlem. Hoe jouw droomhuis er ook uitziet: het is verstandig om eerst na te gaan wat jouw woning in Lisserbroek waard is. Dit doe je gemakkelijk door een waardebepaling door KIJCK. makelaars uit te laten voeren. Hierbij kijken wij naar allerlei onderdelen van je huis en zo bepalen we de waarde.

Hoe werkt een waardebepaling in Lisserbroek?

Wanneer we een waardebepaling van een huis in Lisserbroek uitvoeren, kijken we naar allerlei verschillende factoren. Is je woning vrijstaand, staat het in een rijtje of gaat het om een appartement? Ook de oppervlakte van de woning en van het perceel heeft invloed op de prijs, net als de staat. Daarnaast kijken we naar recente verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de directe omgeving. Deze factoren zetten we op een rijtje en wegen we tegen elkaar af. Zo komen we tot een nauwkeurige schatting van de waarde van je woning.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Lisserbroek

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Je kunt op meerdere manieren de waarde van een huis inschatten. De meest gangbare opties zijn waardebepalingen en taxaties. Beide geven je een goede inschatting van de waarde, waarbij een taxatie nóg nauwkeuriger is. 

Bij een taxatie gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwkundige en technische zaken. Een ander groot verschil is dat een taxatie alleen door een gecertificeerde makelaar uitgevoerd mag worden, terwijl een waardebepaling door iedere makelaar gedaan kan worden. Daarnaast worden taxaties altijd door een onafhankelijk bureau gecontroleerd. Hierdoor vraagt een taxatie meer werk en tijd en worden taxaties niet gratis aangeboden – in tegenstelling tot waardebepalingen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

De laatst 3 verkochte woningen in je straat

Staan er bij jou in Lisserbroek in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Een waardebepaling is een hele handige manier om snel en gratis de waarde van jouw woning in te schatten. Zo’n waardebepaling is niet bindend, maar vanwege onze uitgebreide ervaring is het wel een zeer nauwkeurige inschatting. Je kunt ook een waardebepaling van een ander huis aanvragen: ideaal wanneer je bijvoorbeeld jouw droomhuis gevonden hebt, maar twijfelt over de vraagprijs. 

Naast het uitvoeren van waardebepalingen en taxaties zetten we ons graag in om je woning voor de hoogste prijs en tegen de beste voorwaarden te verkopen. Wij werken op een unieke manier: op basis van een vast tarief. Tegen het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen wij de gehele verkoop op ons, van fotografie tot bezichtigingen en prijsonderhandelingen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars