KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Leiden

Heb jij je droomhuis in Leiden gevonden, maar twijfel je over de vraagprijs? Of wil je jouw woning in Leiden verkopen en ben je benieuwd naar wat het waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan, dan weet je waar je aan toe bent! Wij helpen je graag met het uitvoeren van zo’n waardebepaling, zo kun jij gerichter op zoek naar je nieuwe woning.

Hoe werkt een waardebepaling in Leiden?

Om de waarde van een woning in Leiden te bepalen, kijken we naar allerlei factoren van de woning en de omgeving. Zo kijken we naar het bouwjaar en de staat en naar het type woning: is deze vrijstaand, is het een appartement of een rijtjeshuis? Ook kijken we naar de oppervlakte van het huis en van het perceel. De omgeving van de woning zegt veel over de waarde, dus we kijken ook naar de recente verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt. Al deze factoren zetten we op een rijtje en aan de hand van de cijfers bepalen we de waarde van de woning.

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning in Leiden

KIJCK wat leuk! Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waardebepaling versus taxatie: wat zijn de verschillen?

Er zijn twee manieren om de waarde van een huis in Leiden in te schatten: je kunt een waardebepaling en een taxatie laten uitvoeren. De opzet van beide manieren is vergelijkbaar, maar het grootste verschil is dat een taxatie uitgebreider is. Hier zitten voor- en nadelen aan. Een waardebepaling kan snel uitgevoerd worden en geeft je een goede inschatting van de waarde. Daarnaast wordt een waardebepaling meestal gratis uitgevoerd – ook bij KIJCK. makelaars.

Bij een taxatie kijken we naar meer punten van je woning en gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwkundige zaken. Een taxatierapport wordt gecontroleerd door het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Zo wordt de onafhankelijkheid van de taxateur gegarandeerd. Een taxatie mag dan ook alleen uitgevoerd worden door een gecertificeerde taxateur, terwijl een waardebepaling door iedere makelaar uitgevoerd kan worden. Bij KIJCK. makelaars kunnen we zowel waardebepalingen als taxaties uitvoeren. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Leiden

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Leiden in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Denk je erover na om te gaan verhuizen? Leuk! Dan is het van belang om de waarde van je huidige woning te weten. Als je die weet, kun je een betere inschatting maken van je volgende stap. Ook als je een nieuw huis op het oog hebt maar twijfelt over de vraagprijs, kun je van dat huis een waardebepaling aanvragen. Wij zetten alle belangrijke zaken op een rijtje en geven je een duidelijk beeld van de waarde: zo kun je inschatten of de vraagprijs realistisch is.

Wil jij je woning in Leiden verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars