KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een waardebepaling van je huis in Hoofddorp? Wil je bijvoorbeeld verhuizen en ben je benieuwd naar de waarde van je woning in de stad, of heb je jouw droomhuis gevonden maar twijfel je over de vraagprijs? Met een waardebepaling weet je razendsnel hoeveel een huis waard is.

Hoe werkt een waardebepaling in Hoofddorp?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling van je huis in Hoofddorp kijken we naar allerlei factoren, die samen de prijs bepalen. Allereerst is de locatie natuurlijk van belang. Hoofddorp is een prachtige, eeuwenoude vestingstad, gelegen op een unieke locatie. Zo is Amsterdam razendsnel te bereiken, ligt Almere om de hoek en is de natuur altijd dichtbij. Er zijn volop goede voorzieningen te vinden in Hoofddorp zelf, zoals supermarkten en scholen. 

Deze a-locatie trekt veel mensen aan, dit heeft dan ook zeker invloed op de prijs. Verder kijken we goed naar je woning zelf. Het formaat van je huis en het perceel zijn van invloed, net als het bouwjaar en de staat. Ook het type woning nemen we mee. Al deze factoren zetten we op een rijtje en we vergelijken je huis met andere recent verkochte huizen in de omgeving.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Hoofddorp

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen waardebepalingen en taxaties?

Wanneer je erover nadenkt om te gaan verhuizen en je woning te koop te zetten, is het fijn om te weten wat je woning ongeveer zal opleveren. Met een waardebepaling en een taxatie kunnen we je helpen om deze waarde te bepalen. Maar, wanneer ga je voor een taxatie en wanneer laat je een waardebepaling uitvoeren?

Het uitvoeren van een waardebepaling is een razendsnelle en gratis manier om een goed beeld van de waarde te krijgen. Dit is een mooie optie als je nog in een oriënterende fase bent, of twijfelt over de vraagprijs van een huis wat je online gezien hebt. Een waardebepaling kan door iedere makelaar uitgevoerd worden.

Wanneer je al wat verder in het proces bent en bijvoorbeeld een hypotheek gaat aanvragen, dan zul je een taxatie moeten laten doen: een waardebepaling is niet voldoende voor een hypotheek. Bij een taxatie kijken we naar bouwtechnische zaken en gaan we dieper in op allerlei onderdelen. Om ervoor te zorgen dat taxaties onafhankelijk zijn, wordt een taxatierapport altijd gecontroleerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Een taxatie mag alleen worden uitgevoerd door speciaal daarvoor gecertificeerde makelaars. Omdat een taxatierapport veel uitgebreider is dan een waardebepaling, vragen makelaars een vergoeding voor het uitvoeren ervan.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hé? Dat huis in mijn straat staat te koop

Staan er bij jou in Hoofddorp in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Hoofddorp is een fijne woonplaats op een fantastische locatie: het is hier dan ook altijd erg druk op de woningmarkt. Wanneer je jouw woning in de stad wilt verkopen, is het fijn om vooraf een goede inschatting te krijgen van de waarde ervan: dit krijg je met een waardebepaling. Vervolgens helpt een verkoopmakelaar je om ervoor te zorgen dat je het geschatte bedrag ook daadwerkelijk voor je woning krijgt. 

Zo zorgen we er onder andere voor dat er professionele foto’s van je woning gemaakt worden en dat je huis onder de juiste doelgroep gepromoot wordt: voor het vaste all-in tarief van slechts 3950,- krijg je alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars