KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Haarlem

Wil jij je huis in Haarlem verkopen of heb je een nieuw huis op het oog? Doe dan eerst een waardebepaling, dan weet je precies waar je aan toe bent! De makelaars van KIJCK. makelaars helpen je graag met zo’n waardebepaling. Als jij je woning wilt verkopen, is het fijn om te weten wat je huis waard is. Zo kun je namelijk gericht op zoek gaan naar je volgende woning.

Hoe werkt een waardebepaling in Haarlem?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling van jouw huis in Haarlem kijken we naar verschillende factoren. We kijken hierbij natuurlijk naar je huis, naar onder andere het bouwjaar en de staat, naar het type woning en de oppervlakte van je huis en het perceel. Ook bekijken we recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt. Deze factoren zetten we op een rijtje en zo bepalen we de geschatte waarde van je woning in Haarlem.

Bereken de waarde van mijn huis

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Een waardebepaling van je huis in Haarlem lijkt op een taxatie, maar er zijn enkele verschillen. Bij een waardebepaling én bij een taxatie krijg je een goed beeld van de waarde van je woning, echter gaat een taxatie dieper in op verschillende factoren. Voor het aanvragen van een hypotheek is een waardebepaling daarom niet voldoende, daarvoor moet je een taxatie laten doen.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Haarlem

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Haarlem in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Wil je verhuizen? Dan is het verstandig om vooraf een waardebepaling van je huis in Haarlem uit te laten voeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde en weet je dus ook beter hoe jouw volgende stap eruit ziet! Ook als je een nieuw huis op het oog hebt, kun je een waardebepaling van je nieuwe droomhuis laten uitvoeren. Op deze manier weet je of de vraagprijs reëel is.

Wil jij je woning in Haarlem verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars