KIJCK. Makelaars

Wil jij een waardebepaling van je huis in Cruquius laten uitvoeren?

Denk je erover na om je woning te koop te zetten en te gaan verhuizen? Laat eerst een waardebepaling van je huis in Cruquius uitvoeren: als je weet wat je woning waard is, kun je gerichter gaan nadenken over je volgende stap.

Hoe werkt een waardebepaling in Cruquius?

Cruquius is een populaire woonplaats op een unieke locatie. Het gemoedelijke dorp ligt direct onder Heemstede en Haarlem én vlakbij Hoofddorp. In deze omgeving vind je werkelijk alle faciliteiten die je nodig hebt, terwijl Cruquius zelf een heerlijk rustig dorp is, omgeven door groen.

Bij een waardebepaling van een huis in Cruquius of een andere locatie in de Haarlemmermeer kijken we naar verschillende factoren. Zo nemen we het formaat van je woning en van het perceel mee en kijken we naar het bouwjaar en de staat van het huis. Daarnaast kijken we naar het type woning: gaat het om een appartement, een vrijstaande woning of een hoekhuis? Deze factoren hebben invloed op de waarde. Ook nemen we de verkoopprijzen van recent verkochte, vergelijkbare woningen in de buurt mee. Deze zaken zetten we op een rijtje en zo komen we tot een goede inschatting van de waarde van jouw woning in Cruquius.

Bereken de waarde van mijn huis in Cruquius

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Als je de waarde van een woning wilt weten, dan kun je een waardebepaling of een taxatie laten uitvoeren. Beide vraag je aan bij een makelaar en bij zowel een waardebepaling als een bij taxatie van een woning krijg je een goed beeld van de waarde. 

Toch zijn er enkele verschillen die handig zijn om te weten wanneer je een waardebepaling of een taxatie wilt laten uitvoeren.

Omdat een taxatie uitgebreider is dan een waardebepaling, kost het laten uitvoeren ervan geld. Een waardebepaling is in de meeste gevallen gratis: zo ook bij KIJCK. makelaars. Ons team helpt je graag met het uitvoeren van een taxatie of een waardebepaling. Wil je graag weten wat jij op dit moment nodig hebt? Neem gerust contact met ons op.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Cruquius in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Het is erg druk op de woningmarkt, zeker in populaire woonplaatsen als Cruquius. Als je een nieuwe woning wilt kopen, dan is het verstandig om eerst een goede inschatting van de waarde van je huidige woning te hebben. Als je die weet, kun je veel gerichter gaan nadenken over de prijsklasse waarin je gaat zoeken naar je nieuwe woning.

Heb je jouw nieuwe droomhuis gevonden, maar vraag je je af of de vraagprijs realistisch is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan van het huis, dan weet je het direct! 

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van de Haarlemmermeer. Vanuit onze kantoren in Hoofddorp en Amsterdam zetten we onze ervaring en netwerk in de omgeving graag in om jou te helpen met het verkopen van je woning in Cruquius. Hierbij hanteren we een unieke werkwijze: voor het vaste tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over.

Wacht, ik heb nog een vraagje

Wacht, ik heb nog een vraagje

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars