KIJCK. Makelaars

Wil je een waardebepaling van je huis in Bussum laten uitvoeren?

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning in Bussum? Wij helpen je met het uitvoeren van een gratis waardebepaling! Besluit je dat je jouw woning wilt verkopen? Ook dan staat het team van KIJCK. makelaars voor je klaar. Als dé verkoopmakelaar van Bussum en de omgeving hebben we een unieke manier van werken ontwikkeld: we werken op basis van een vast, all-in tarief. Voor het lage bedrag van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop op ons, zonder verborgen extra kosten. Je krijgt alle diensten en service die je van een NVM-makelaar mag verwachten.

Hoe werkt een waardebepaling in Bussum?

Bussum is een heerlijke woonplaats. De hoofdstad van de gemeente Gooise Meren beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals goede scholen en sportverenigingen, en beschikt over een pittoresk centrum met boetiekjes en heerlijke restaurants en cafés. Bussum ligt ook nog eens op een fantastische locatie. Het is omgeven door natuurgebieden, én ligt vlakbij Amsterdam, Utrecht en Amersfoort: al deze factoren hebben invloed op de prijs. 

Naast de locatie is de waarde natuurlijk afhankelijk van verschillende zaken omtrent je huis. Bij een waardebepaling van een huis in Bussum kijken we onder andere naar het type woning, het formaat van de woning, de grondoppervlakte van het perceel en de staat van je woning. Vervolgens kijken we naar de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in jouw omgeving. Dit zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistische waardebepaling van jouw huis in Bussum. Heb je vragen over waardebepalingen? Neem contact met ons op.

Bereken de waarde van mijn huis in Bussum

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waardebepalingen en taxaties: wat is het verschil?

Een waardebepaling van een huis in Bussum is een handige manier om razendsnel een inschatting te krijgen van de waarde ervan. Denk je na om je woning in de verkoop te doen of heb je jouw droomhuis gevonden, maar twijfel je of de vraagprijs wel realistisch is? Dan is het handig om een waardebepaling uit te laten voeren: bij KIJCK. makelaars is dit gratis!

Ben je al wat verder in het proces en ga je een hypotheek aanvragen of wil je jouw hypotheek wijzigen? Dan is een waardebepaling niet voldoende: je zult een taxatie moeten laten uitvoeren. Bij een taxatie kijken we naar meer factoren en gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwtechnische zaken. Ook wordt een taxatierapport altijd gecontroleerd door een onafhankelijk bureau, het NWWI. Niet zomaar iedere makelaar mag een taxatie uitvoeren, hiervoor moet de makelaar gecertificeerd zijn. Een taxatie is uitgebreider dan een waardebepaling, daarom vragen makelaars hier wel een vergoeding voor. Bij KIJCK. makelaars ben je voor zowel het laten uitvoeren van een waardebepaling als een taxatie op het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Bussum in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Bussum is een prettig dorp op een prachtige en strategische locatie: dit zorgt ervoor dat het altijd druk is op de woningmarkt. Wanneer je jouw woning in Bussum wilt verkopen, dan is het fijn om vooraf een goede inschatting van de waarde van je huis te krijgen: dit helpt je met je beslissing om je woning wel of niet in de verkoop te doen. 

Een verkoopmakelaar helpt je vervolgens om dat bedrag ook daadwerkelijk voor je woning te krijgen. KIJCK. makelaars doet er alles aan om jouw woning voor de juiste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij jou passen. Dit doen we voor het vaste tarief van slechts 3950,- zonder verborgen kosten zoals opstartkosten: je weet precies waar je aan toe bent.

Wacht, ik heb nog een vraag

Wacht, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars