KIJCK. Makelaars

Wil jij een waardebepaling van je huis in Burgerveen laten uitvoeren?

Burgerveen heeft misschien wel het mooiste uitzicht van de hele Haarlemmermeer: vanuit het dorp kijk je uit over de Westeinderplassen. Samen met de strategische locatie – via de A4 ben je zó in Haarlem of Amsterdam – maakt dit uitzicht Burgerveen tot een aantrekkelijke en gewilde woonplaats. Denk jij erover na om je woning in het dorp te verkopen? Laat dan eerst een waardebepaling van je huis in Burgerveen uitvoeren, dan weet je wat het waard is en kun je gerichter gaan nadenken over je volgende stap.

Hoe werkt een waardebepaling in Burgerveen?

Wanneer we een waardebepaling van een huis in Burgerveen doen, dan nemen we allerlei factoren in overweging. We kijken bijvoorbeeld naar het formaat van het huis en het perceel en naar het bouwjaar en de staat van het huis. Ook het type woning is van belang: gaat het om een vrijstaand huis of een benedenwoning? Deze zaken hebben allemaal invloed op de prijs. Daarnaast bekijken we de verkoopprijzen van woningen die recent in de omgeving verkocht zijn. Dit zetten we op een rijtje en vervolgens komen we tot een realistische schatting van de waarde van de woning!

Bereken de waarde van mijn huis in Burgerveen

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Wil je de waarde van je woning weten? Dan kun je een waardebepaling of een taxatie laten uitvoeren. Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen beide manieren. Zo is een waardebepaling in de meeste gevallen gratis en mag deze door iedere makelaar uitgevoerd worden. 

Wil je een hypotheek aanvragen? Dan zul je een taxatie moeten laten doen, door een gecertificeerde makelaar. Bij een taxatie kijken we naar nog meer onderdelen en gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwkundige zaken. Daarnaast wordt een taxatierapport altijd gecontroleerd door een onafhankelijk instituut, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Doordat een taxatie uitgebreider is, betaal je voor deze service. Bij KIJCK. makelaars kunnen we je helpen met het uitvoeren van zowel waardebepalingen als taxaties. Twijfel je over wat het handigst is voor jou? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Burgerveen in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Een waardebepaling is een handige, snelle én gratis manier om een goede inschatting te krijgen van de waarde van een huis in bijvoorbeeld Burgerveen of op een andere locatie in de Haarlemmermeer. Als je erover twijfelt om je woning in het dorp te koop te zetten, dan is het fijn om vooraf te weten wat je woning zal opleveren: een waardebepaling helpt je hierbij.

Heb je jouw droomhuis gevonden, maar twijfel je over de vraagprijs? Vraag dan een waardebepaling aan, dan weet je direct of de vraagprijs realistisch is en kun je een bod gaan voorbereiden.

KIJCK. makelaars is een verkoopmakelaar met een unieke werkwijze. Voor het all-in tarief van slechts 3950,- nemen wij de gehele verkoop van je woning van je over. Van fotografie tot bezichtigingen en prijsonderhandelingen: voor dit vaste, lage tarief krijg je alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten, maar dan zonder verborgen kosten achteraf!

Wacht, ik heb nog een vraag

Wacht, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars