KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Buitenkaag

Buitenkaag ligt op een unieke locatie in de Haarlemmermeer: in het meest zuidelijke puntje van de gemeente, direct aan de prachtige Kagerplassen. Denk je er toch over na om je huis in Buitenkaag te verkopen? Dan is het een goed idee om eerst te kijken naar de waarde van je huidige woning. Als je hier een goed beeld van hebt, kun je ook gerichter op zoek gaan naar de volgende stap: jouw nieuwe droomhuis! Onze makelaars helpen je graag met het uitvoeren van zo’n waardebepaling.

Hoe werkt het uitvoeren van een waardebepaling in Buitenkaag?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling kijkt een makelaar naar meerdere factoren die van invloed zijn op de prijs. Dit zijn bijvoorbeeld het bouwjaar en de oppervlakte van je woning, maar ook de staat van je huis is belangrijk. Daarnaast worden de recente verkoopprijzen van huizen in de buurt meegenomen. De makelaar zet deze zaken naast elkaar, weegt deze af tegen de huidige huizenmarkt en kan je op basis hiervan een goede inschatting geven van de waarde van je huis in Buitenkaag.

Bereken de waarde van mijn huis

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en taxatie?

Een waardebepaling en een taxatie lijken veel op elkaar, maar er zijn enkele belangrijke verschillen. In beide gevallen kijkt een makelaar naar allerlei factoren omtrent je huis, maar een officiële taxatie mag alleen uitgevoerd worden door een makelaar die daarvoor gecertificeerd is. Bij een taxatie wordt een nog uitgebreider rapport samengesteld, dat ook nog eens onafhankelijk gecontroleerd wordt door het NWWI: het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit waarborgt de onafhankelijkheid en de kwaliteit van het taxatierapport. Voor het aanvragen van een hypotheek of het aanvragen of overzetten van verschillende verzekeringen heb je een taxatie nodig, een waardebepaling is dan niet voldoende. Daarnaast is de prijs een groot verschil: het laten uitvoeren van een waardebepaling is gratis bij KIJCK. makelaars.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Buitenkaag

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Buitenkaag in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten doen?

Een waardebepaling kan je handige inzichten geven. Het geeft je bijvoorbeeld een indruk van de waarde van je huidige huis in Buitenkaag. Twijfel je erover om je woning te verkopen? Dan krijg je door een waardebepaling een reëel beeld van de waarde van je huis en weet je ongeveer in welke prijscategorie je bij je volgende stap kunt gaan kijken. Heb je al een nieuwe woning op het oog? Ook daar kun je een waardebepaling van laten uitvoeren: zo weet je of de vraagprijs realistisch is.

Wil jij je woning in Buitenkaag verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars