KIJCK. Makelaars

Gratis waardebepaling van je huis in Blaricum

Woon jij in het prachtige Blaricum en denk je erover na om je woning in het dorp te verkopen? Laat eerst een waardebepaling van je huis in Blaricum uitvoeren: zo weet je op een laagdrempelige manier razendsnel hoeveel je woning waard is! Bij een waardebepaling zetten we verschillende factoren op een rijtje en zo komen we tot een realistische schatting van de waarde van jouw huis. Met die waarde in je achterhoofd kun jij vervolgens gerichter gaan nadenken over je toekomst.

Besluit je vervolgens dat je jouw woning wilt verkopen? Ook dan staan we voor je klaar. KIJCK. makelaars hanteert een unieke werkwijze: voor het all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over. Van fotografie tot prijsonderhandelingen – ons team ontzorgt je volledig.

Hoe werkt een waardebepaling in Blaricum?

Het schilderachtige Blaricum is een gemoedelijk dorp met alle voorzieningen die je nodig hebt. Sportverenigingen, goede restaurants en andere faciliteiten in het dorp maken het een fijne plek om te wonen. Samen met de unieke, groene omgeving van het Gooi en de centrale ligging in Nederland is Blaricum terecht een zeer gewilde woonplaats! 

Deze voorzieningen en de locatie dragen bij aan de waarde van jouw huis in Blaricum. Er zijn meer factoren die invloed hebben, zoals de grootte van het huis en het perceel, het type woning en de staat van je huis. Wanneer je een waardebepaling bij ons aanvraagt, kijken we onder andere naar deze factoren. Dit vergelijken we vervolgens met de verkoopsom van recent verkochte woningen in de omgeving en zo bepalen we de waarde van jouw huis in Blaricum.

Bereken de waarde van mijn huis in Blaricum

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waardebepalingen en taxaties: wat is het verschil?

Er zijn meerdere manieren om de waarde van je huis in Blaricum te bepalen. Ben je benieuwd naar de waarde, omdat je er wel eens over nadenkt om je woning te verkopen? Dan is een waardebepaling dé manier om een goed beeld te krijgen. Een waardebepaling is snel uitgevoerd en gratis. Ook wanneer je jouw droomhuis gevonden hebt maar twijfelt over de vraagprijs, kun je een waardebepaling aanvragen van de woning. Zo weet je of de vraagprijs realistisch is! 

Wanneer je een hypotheek gaat aanvragen of je bestaande hypotheek wilt wijzigen, dan heb je een uitgebreider rapport nodig: dit krijg je naar aanleiding van een taxatie. Bij een taxatie gaan we dieper in op onder andere bouwkundige zaken. De waarde van de woning heeft invloed op de hoogte van je hypotheek, daarom is het van belang dat een taxateur onafhankelijk is. Alleen gecertificeerde makelaars mogen een taxatie uitvoeren en taxatierapporten worden gecontroleerd door een onafhankelijk bureau: het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Omdat een taxatie veel uitgebreider is, vragen makelaars een vergoeding voor het uitvoeren ervan. 

Bij KIJCK. makelaars helpen we je graag met zowel het uitvoeren van een waardebepaling als een taxatie.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Blaricum in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Blaricum is een gewilde woonplaats op een bijzondere plek in het Gooi. Het is hier dan ook altijd druk op de woningmarkt. Als je jouw woning in het dorp wilt verkopen, dan wil je graag vooraf een goede inschatting krijgen van de verkoopprijs: een waardebepaling helpt je hierbij. Een verkoopmakelaar – zoals KIJCK. makelaars! – doet er vervolgens alles aan om te zorgen dat je het geschatte bedrag ook voor je woning krijgt. 

Ons team zet zich graag voor je in om dat voor elkaar te krijgen. We verzorgen professionele foto’s en plattegronden en stellen een flitsende digitale verkoopbrochure op. Via ons netwerk én uitgebreide promotie via Funda en social media zorgen we ervoor dat er serieus geïnteresseerde kijkers langskomen. Die begeleiden wij tijdens een bezichtiging en we voeren vervolgens ook de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden. Tijdens dit hele traject houden we je op de hoogte en heb jij inzicht in de vorderingen via ons digitale platform. Dit alles doen we voor het vaste tarief van slechts 3950,-! Heb je vragen over onze werkwijze of wil je een waardebepaling van je huis in Blaricum laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wacht, ik heb nog een vraag

Wacht, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars