KIJCK. Makelaars

Een waardebepaling van jouw huis in Almere Haven laten uitvoeren

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning in Almere Haven? Wil je jouw woning bijvoorbeeld verkopen of ben je benieuwd of er overwaarde is? Na de gratis waardebepaling van je huis in Almere Haven kun je gerichter gaan nadenken over je toekomst. Besluit je dat je jouw woning wilt verkopen? Dan staat het team van KIJCK. makelaars voor je klaar. Voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over: van fotografie tot hulp bij het opstellen van het koopcontract.

Hoe werkt het uitvoeren van een waardebepaling in Almere Haven?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling van jouw huis in Almere Haven kijken we naar verschillende factoren en eigenschappen van jouw huis en natuurlijk naar de locatie. De locatie heeft een grote invloed op de waarde: die kun je immers niet veranderen! Almere Haven is een populaire plek. Het stadsdeel ligt aan het Gooimeer en er is veel groen in de omgeving. Daarnaast ligt Almere Haven op een strategische plek: je bent in no-time in Amsterdam en Utrecht!

Door deze gewilde locatie stijgt de waarde van je woning in Almere Haven. Daarnaast zijn er verschillende andere factoren die invloed hebben op de waarde, zoals de grootte van de woning en de oppervlakte van het perceel. Ook het bouwjaar, het type huis en de staat zijn factoren waar we rekening mee houden. Vervolgens bekijken we de verkoopprijzen van recente verkochte, vergelijkbare woningen in jouw buurt. Dit zetten we allemaal op een rijtje en zo komen we tot een realistische inschatting van de waarde van jouw woning!

Gratis waardebepaling in Almere Haven

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Er zijn meerdere manieren om de waarde van je huis in Almere Haven te bepalen. De twee populairste opties zijn een waardebepaling en een taxatie. Een waardebepaling is een snelle en gemakkelijke manier, die je vaak online kunt aanvragen. Bij KIJCK. makelaars weet je in enkele minuten de waarde van je woning – helemaal gratis! Heb je jouw droomhuis gevonden, maar twijfel je over de vraagprijs? Ook dan kun je een waardebepaling aanvragen, zo weet je of de prijs realistisch is. 

Wil je een hypotheek aanvragen of laten wijzigen? Dan zul je een taxatie moeten laten doen. Bij een taxatie gaan we dieper in op bouwtechnische zaken en nemen we meer factoren mee. Een taxatie neemt veel meer tijd in beslag en mag dan ook niet zomaar door iedereen uitgevoerd worden: alleen gecertificeerde makelaars mogen een taxatie uitvoeren. Omdat een taxatie uitgebreider is, vragen makelaars er een vergoeding voor. Bij KIJCK. makelaars kunnen we zowel waardebepalingen als taxaties uitvoeren. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

 • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

 • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

 • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

 • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

 • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Almere Haven in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een waardebepaling laten uitvoeren: wat is de volgende stap?

Na de waardebepaling weet je wat je huis in Almere Haven waard is: nu kun je gaan nadenken wat jouw volgende stap wordt! Besluit je dat je jouw huis wilt verkopen? Ook dan staat het team van KIJCK. makelaars voor je klaar. Wij hebben een unieke werkwijze ontwikkeld voor het verkopen van jouw woning. We werken namelijk op basis van een laag all-in tarief: voor slechts 3950,- verkopen we jouw huis. Zonder onverwachte kosten en kleine lettertjes, wél met de service en dienstverlening van een NVM-makelaar. 

We helpen je onder andere met:

 • Foto’s van je woning;
 • Plattegronden;
 • Promotie via Funda en social media;
 • Bezichtigingen;
 • Onderhandelingen over de prijs en voorwaarden die bij je passen;
 • Het papierwerk, zoals het opstellen van het koopcontract.

Gedurende het verkooptraject houden we je op de hoogte van de vorderingen en ook via ons online dashboard krijg je inzicht in bijvoorbeeld wanneer er bezichtigingen gepland staan.

Wacht, ik heb nog een vraagje

Wacht, ik heb nog een vraagje

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars