KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Abbenes

Woon jij in Abbenes en droom je er wel eens over om te verhuizen naar een prachtig appartement in de stad of juist naar een sfeervolle woning op een heerlijk rustige plek? Dan wil je waarschijnlijk jouw woning in Abbenes verkopen. Het is verstandig om eerst een waardebepaling uit te laten voeren: dan weet je de waarde van je huis en kun je gerichter gaan nadenken over de volgende stap.

Hoe werkt een waardebepaling in Abbenes?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling in Abbenes kijken we naar verschillende punten van je woning. We kijken naar factoren zoals het formaat van je huis en van het perceel. Ook kijken we naar het bouwjaar en de staat en nemen we het type huis mee: gaat het om een appartement, een vrijstaand huis of een benedenwoning? Al deze factoren hebben invloed op de prijs. Vervolgens kijken we naar de verkoopprijs van recent verkochte woningen in de omgeving. Dit zetten we allemaal naast elkaar en zo komen we tot een realistische schatting van de waarde van je huis.

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning in Abbenes

KIJCK wat leuk! Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Als je je aan het verdiepen bent in de wereld van de woningmarkt, dan heb je vast wel eens gehoord van waardebepalingen en taxaties. Beide services geven je een goed beeld van de waarde van je woning, maar bij een taxatie kijken we naar nog meer onderdelen. Zo gaan we bijvoorbeeld dieper in op de bouwtechnische staat van de woning.

Daarnaast mag iedere makelaar een waardebepaling uitvoeren en wordt het rapport wat hieruit volgt niet gecontroleerd. Dit is anders bij een taxatie: dit mag alleen uitgevoerd worden door gecertificeerde makelaars. Ook wordt een taxatierapport gecontroleerd door een onafhankelijk bureau. Door deze extra factoren is het laten uitvoeren van een taxatie niet gratis, terwijl een waardebepaling bij KIJCK. makelaars wél gratis is.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Abbenes

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Abbenes in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Als je erover nadenkt om te gaan verhuizen en dus je woning te verkopen, dan is het fijn om vooraf een realistische inschatting van de waarde van je woning in Abbenes te krijgen. Als je die weet, kun je immers gerichter gaan nadenken over de volgende stap. Heb je al een nieuwe woning op het oog, maar twijfel je over de vraagprijs? Ook dan kun je een waardebepaling aanvragen van die woning; zo weet je of de vraagprijs realistisch is.

Wil jij je woning in Abbenes verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars