KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Zwanenburg

Welkom bij KIJCK. makelaars, dé verkoopmakelaar in Zwanenburg! Denk jij erover na om je woning in Zwanenburg te verkopen? Voor het vaste tarief van 3950,- verkopen wij jouw huis. Inclusief alle diensten die je van een makelaar verwacht, zonder ingewikkelde kleine lettertjes, opstartkosten en hoge rekeningen achteraf. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hoofddorp zijn we altijd dichtbij en door onze kennis van de lokale markt is jouw woning razendsnel verkocht, tegen de juiste prijs en de ideale voorwaarden.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Zwanenburg: populaire hotspot tussen Amsterdam en Haarlem in

Een rustig dorp op een strategische locatie als Zwanenburg is altijd populair, maar door de huidige druk op de huizenmarkt is Zwanenburg nóg meer in de trek. Het dorp biedt dan ook vele voorzieningen, zoals sportverenigingen, goede basisscholen en allerlei winkels: zeker voor gezinnen is het hier fijn wonen. De locatie maakt Zwanenburg helemaal uniek, precies tussen Amsterdam en Haarlem in. Beide steden zijn in enkele autominuten en ook met de trein razendsnel te bereiken.

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Zwanenburg?

Voor het vaste all-in tarief van 3950,- regelen wij alles rondom de verkoop van jouw huis in Zwanenburg. Wij werken anders dan de meeste andere makelaarskantoren. Veel makelaars werken op basis van makelaarscourtage. Dit is een procentueel deel van de verkoopprijs, meestal 1,3%. Dat betekent dat wanneer de verkoopsom van je woning hoger wordt, je een hoger bedrag aan makelaarskosten moet betalen. Wij werken met één vast tarief, zonder opstartkosten. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s, terwijl je bij ons precies dezelfde aandacht, service en dienstverlening krijgt.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Vast tarief of variabel courtage?

Wanneer je kiest voor een traditionele makelaar met een makelaarscourtage, kunnen de kosten hoog oplopen. Dit courtage betaal je pas na de verkoop van je woning, je kunt dus voor een vervelende verrassing komen te staan. De courtage is meestal 1,3%. Dit betekent dat als jouw woning in Zwanenburg voor € 400.000,- verkocht wordt, je € 5.200,- moet betalen. Deze kosten stijgen wanneer de koopsom hoger wordt. Bij een makelaar met een vast tarief zoals KIJCK. makelaars weet je precies waar je aan toe bent: voor 3950,- wordt je volledig ontzorgd.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat kan een verkoopmakelaar voor jou betekenen?

Het is enorm druk op de huizenmarkt. Juist daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je jouw huis in Zwanenburg wilt verkopen. Er komt veel kijken bij de verkoop van een huis, een makelaar helpt je om het hele traject in goede banen te leiden. Wij helpen je door professionele foto’s van je woning te maken, je woning te promoten via Funda en de onderhandelingen met geïnteresseerden te doen.

We ontzorgen je tijdens het hele traject:

Meer weten over het verkopen van je woning in Zwanenburg?

Ons team van enthousiaste makelaars komt graag eens bij je kijken om te praten over jouw woning en de huidige markt. We hebben een gratis service, waarmee je gratis en vrijblijvend de waarde van je woning krijgt. Wil je meer informatie over onze werkwijze of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars