KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Weteringbrug

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar voor de verkoop van je woning in Weteringbrug? KIJCK. makelaars is dé specialist. We hebben ruime ervaring met de huizenmarkt in en om Weteringbrug. Onze makelaars zetten hun expertise en ervaring graag in om jou te helpen met het verkopen van je woning. KIJCK. makelaars is uniek in de markt: voor het vaste tarief van slechts 3950,- ontzorgen we je volledig en nemen we de gehele verkoop op ons. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf, wel je huis verkopen voor de beste prijs: dát is KIJCK. makelaars.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar in Weteringbrug voor jou betekenen?

Wanneer je besluit om te verhuizen en je woning in Weteringbrug te gaan verkopen, dan komt er van alles op je af. Je gaat de stap maken naar een nieuwe woning en om die te financieren wil je jouw huidige woning natuurlijk zo goed mogelijk verkopen. Een verkoopmakelaar zoals KIJCK. makelaars helpt je daarbij. Allereerst gaan we met je in gesprek om jouw wensen te bespreken, zo stellen we samen een verkoopstrategie op. Vervolgens gaan we aan de slag met het hele verkooptraject.

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Weteringbrug?

Je kunt kiezen voor een verkoopmakelaar met een vast tarief, of eentje met een variabel makelaarscourtage. Wij werken op basis van een vast tarief: voor 3950,- nemen wij de gehele verkoop op ons. Dit is anders dan hoe de meeste makelaars werken: zij rekenen 1,3% van de verkoopprijs van je woning als makelaarstarief. Hier komen dan nog vaak allerlei extra kosten bij, zoals opstartkosten. Die vind je bij KIJCK. makelaars niet: in die 3950,- zit álles inbegrepen.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Kies jij voor een vast tarief of variabel courtage?

Wanneer je kiest voor een verkoopmakelaar met een vast tarief, weet je precies hoeveel je gaat betalen voor de verkoop. Makelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage rekenen meestal 1,3% van de verkoopsom. Zo lopen de kosten snel op: wordt je woning bijvoorbeeld verkocht voor € 400.000,-? Dan bedragen de kosten € 5.200,- en kun je dus al € 2.250,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Je besparing loopt nóg verder op, naarmate je huis in Weteringbrug voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil jij je woning in Weteringbrug verkopen?

Het gemoedelijke Weteringbrug ligt op de rand van de Haarlemmermeer, tegen de grens van Zuid-Holland aan. De populaire Ringvaart – dé fietsronde en vaarroute van de omgeving – scheidt het dorp van buurdorpen Oude Wetering en Leimuiden. Weteringbrug ligt op een bijzonder strategische locatie. Met de auto ben je zó in Leiden, Haarlem en in Amsterdam. Deze locatie en de rust van het dorp zelf maken Weteringbrug een bijzonder gewilde plek. Juist daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen voor de verkoop van jouw woning. Zo weet je zeker dat de verkoop gestroomlijnd verloopt en je huis tegen de beste prijs en voorwaarden verkocht wordt.

Meer weten over het verkopen van je woning in Weteringbrug?

Onze makelaars komen graag eens bij je langs om je wensen te bespreken. Wil je alvast weten wat je woning waard is? Doe dan direct een gratis waardebepaling. Als je de waarde van je woning weet, kun je gerichter op zoek gaan naar je volgende stap.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars