KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Spaarnwoude

Ga jij je huis in Spaarnwoude verkopen? Daar kan een verkoopmakelaar je bij helpen! KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar in Spaarnwoude en de hele gemeente Haarlemmermeer. Ook wanneer je nog niet helemaal klaar bent om te verkopen, maar je wel alvast aan het oriënteren bent op de huizenmarkt, komen we graag vrijblijvend eens bij je langs.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wanneer betaal je een verkoopmakelaar?

Wij werken op basis van No Cure No Pay: je betaalt pas als je woning verkocht is. Zo loop je dus geen risico, want wanneer je woning níet verkocht wordt, betaal je geen makelaarskosten. Op deze manier betaal je de verkoopmakelaar pas ná de verkoop van je woning in Spaarnwoude. Bij ons weet je vooraf al precies wat de kosten zullen zijn, omdat wij werken met een vast tarief. Voor slechts 3950,- nemen we alle stress rondom de verkoop van je huis uit handen.

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis in Spaarnwoude? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Spaarnwoude?

De tarieven van verkoopmakelaars in en rondom Spaarnwoude verschillen nogal. Bij veel makelaars betaal je een procentueel aandeel van de verkoopsom, meestal zo’n 1,3%. Met deze constructie kunnen de kosten enorm oplopen. Wordt jouw woning bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 375.000,-? Dan zijn de makelaarskosten € 4.875,-. Dit bedrag stijgt wanneer je woning voor meer geld verkocht wordt. Wij doen het anders: wij werken met een vast all-in tarief, van slechts 3950,-. Voor dit bedrag regelen wij alles rondom de verkoop van je huis in Spaarnwoude: van fotografie tot het onderhandelen met geïnteresseerden over de prijs en de ideale voorwaarden.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat doet een verkoopmakelaar in Spaarnwoude?

Het verkopen van je woning in Spaarnwoude is een spannend moment. Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is en dat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ons team van enthousiaste makelaars uit de regio helpt je hier graag bij. Voor een vast tarief, zonder opstarttarief of andere verborgen kosten, nemen wij de verkoop van je woning op ons. Voor slechts 3950,- krijg je alle services en diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten:

Jouw verkoopmakelaar in Spaarnwoude

Spaarnwoude ligt op een unieke locatie in de gemeente Haarlemmermeer. Het is omgeven door groen en toch vlakbij Haarlem en Amsterdam. Het gelijknamige recreatiegebied is een populaire locatie om te wandelen, fietsen, hard te lopen en om te genieten van het buitenleven. Het hart van het dorp zelf is de Stompe Toren, die inmiddels niet meer gebruikt wordt als kerk, maar een cultureel centrum geworden is. 

Wij hebben kantoren in Amsterdam en Hoofddorp: onze makelaars zijn dus altijd vlakbij en daardoor zijn wij dé verkoopmakelaar in Spaarnwoude. Tijdens het gehele verkooptraject staan we voor je klaar om je te helpen. We houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen en voor vragen kun je altijd bij ons terecht.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars