KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Purmerend

Denk jij erover na om je huis in Purmerend te verkopen? KIJCK. makelaars is jouw verkoopmakelaar in Purmerend! Wij komen graag eens bij je langs om te kijken naar je woning en de huidige huizenmarkt. Samen stellen we een sterke verkoopstrategie op en gaan we je woning promoten. Uiteindelijk doen wij de bezichtigingen en de onderhandelingen, en dat voor een vast tarief van slechts 3950,-, ongeacht de verkoopwaarde van je woning.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar in Purmerend voor jou betekenen?

Het zal je niet zijn ontgaan dat de huizenmarkt op dit moment flinke toeren maakt. Doordat de markt hierdoor onvoorspelbaar is, is het handig om altijd in gesprek te gaan met een verkoopmakelaar in Purmerend. Bij KIJCK kun je dit gratis en vrijblijvend aanvragen.

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wanneer betaal je de verkoopmakelaar?

Je betaalt de verkoopmakelaar in Purmerend pas na de verkoop van je huis. Dat is zo bij makelaars die werken met een variabel makelaarscourtage en ook bij ons betaal je pas achteraf. Wij werken op basis van No Cure No Pay: wordt je huis onverhoopt niet verkocht? Dan betaal je niets voor onze diensten. Ook brengen wij geen opstartkosten in rekening en er zijn geen verborgen kosten: 3950,- is écht een all-in tarief.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar in Purmerend?

De kosten voor een verkoopmakelaar in Purmerend verschillen enorm. Traditionele makelaars werken met een makelaarscourtage van gemiddeld 1.3%. Je betaalt bij zo’n makelaar dus een deel van de koopsom aan kosten. Stel dat jouw woning in Purmerend voor €400.000,- verkocht wordt, dan betaal je een bedrag van €5.200,- aan makelaarskosten. Bij een makelaar met een vaste prijs betaal je een vast tarief voor de verkoop. Bij KIJCK. makelaars is dat slechts €3950,- en bespaar je €2.250,- aan makelaarskosten – terwijl je precies dezelfde service en diensten krijgt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Jouw verkoopmakelaar in Purmerend

De huizenmarkt staat op z’n kop en er is veel meer vraag dan aanbod. Dit zorgt ervoor dat het verkooptraject chaotisch kan zijn, met veel aanmeldingen voor bezichtigingen en onderhandelingstactieken. Zeker op een fantastische locatie als Purmerend is het daarom verstandig om een verkoopmakelaar in de arm te nemen. Wij ontzorgen je volledig en nemen alle stress op ons. Purmerend is een heerlijke stad om te wonen. De stad beschikt over allerlei sportverenigingen en goede scholen. In het prachtige, historische centrum zijn veel leuke restaurants en winkels te vinden en Purmerend ligt op een unieke plek, vlakbij Amsterdam en het Markermeer.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars