KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Naarden

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar in Naarden om je te helpen bij het verkopen van je woning? Welkom bij KIJCK. makelaars: met onze unieke werkwijze zijn wij dé verkoopmakelaar van Naarden en de omgeving! Onze aanpak is anders dan die van traditionele makelaars, we werken namelijk op basis van een vaste all-in prijs. Voor het vaste tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je woning op ons.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Naarden te werk?

Als verkoopmakelaar in Naarden hebben we een belangrijke taak: de perfecte koper voor jouw woning vinden. Allereerst gaan we het gesprek met je aan, zodat we jouw situatie en wensen helder hebben. Wil je snel verkopen omdat je misschien al een nieuwe woning gekocht hebt, of ben je nog niet helemaal zover en ben je eerst benieuwd naar de waarde van je woning? We stellen samen een verkoopstrategie op die bij je past en vervolgens gaan we aan de slag:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Naarden?

Het tarief van verkoopmakelaars in Naarden varieert nogal. Bij een traditionele makelaar betaal je een variabel makelaarscourtage. Dit houdt in dat je een percentage van de verkoopsom van je woning kwijt bent aan makelaarskosten, vaak ongeveer 1,3%. Hier komen bij veel makelaars nog extra’s bovenop, zoals opstartkosten en bonusregelingen voor wanneer je woning voor een hoog bedrag verkocht wordt: de kosten kunnen op deze manier serieus oplopen!

Je kunt ook kiezen voor een makelaar die werkt met een vaste prijs, zoals KIJCK. makelaars. Deze manier van werken is lekker transparant, vooraf weet je namelijk precies wat je betaalt aan makelaarskosten. Bij ons betaal je het vaste tarief van slechts 3950,- voor onze gehele dienstverlening: hiervoor ontvang je alle services en kennis die je van een NVM-makelaar mag verwachten. 

Met deze werkwijze bespaar je al snel duizenden euro’s. Wordt je woning bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 525.000,-? Dan betaal je bij een makelaar die 1,3% makelaarscourtage rekent maar liefst € 6.825,- aan makelaarskosten. Kies je voor KIJCK. makelaars? Dan bespaar je bij deze verkoopsom maar liefst € 3.875,-. En je besparingen lopen nog verder op wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over het verkopen van je woning in Naarden?

Een verhuizing is altijd een spannende tijd waarin er veel op je af komt. Onze ervaren makelaars ontzorgen je graag bij de verkoop van je woning in Naarden. We nemen je heel veel werk uit handen en houden je op de hoogte van de vorderingen.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars