KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Muiderberg

Woon je in Muiderberg en denk je erover na om jouw woning in het dorp te verkopen? Dan zit je goed bij dé verkoopmakelaar van Muiderberg: KIJCK. makelaars. Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat jouw woning verkocht wordt tegen de beste prijs en de voorwaarden die bij je passen. We werken op basis van een vaste prijs: voor slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over, van waardebepaling tot hulp bij het opstellen en tekenen van het koopcontract.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Muiderberg te werk?

Het kopen van een nieuwe woning is een spannende tijd: wij ontzorgen je graag door de verkoop van je woning in Muiderberg op ons te nemen. Als verkoopmakelaar nemen we heel veel taken van je over. Zo kun jij je focussen op de leuke zaken, zoals je nieuwe woning! 

We ondersteunen je door onder andere de volgende taken op ons te nemen:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Muiderberg?

Kies je voor een makelaar met een vaste prijs – zoals KIJCK. makelaars – dan weet je vooraf precies wat de kosten bedragen. Bij ons is dat 3950,- voor al onze dienstverlening en service, ongeacht de verkoopprijs van je woning. 

Deze werkwijze is anders dan die van traditionele makelaars. Zij rekenen een variabel tarief voor hun dienstverlening, meestal 1,3% van de verkoopprijs van je woning. Vaak komen hier nog extra’s bovenop, zoals opstartkosten en bonusregelingen.

Op deze manier kan de prijs zomaar hoog oplopen. Wordt jouw woning in Muiderberg bijvoorbeeld verkocht voor € 375.000,-? Dan ben je minstens € 4.875,- kwijt aan makelaarskosten: je bespaart direct € 1.925,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest. En blijkt je woning meer waard te zijn? Dan stijgen je besparingen.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over het verkopen van je woning in Muiderberg?

Het verkopen van je woning is een spannende tijd: daar ondersteunen we je graag bij. We gaan allereerst het gesprek met je aan om te kijken naar jouw situatie en naar je wensen. Zo bepalen we samen een goede verkoopstrategie die bij je past. Vervolgens gaan we aan de slag met het promoten van je woning, het regelen van bezichtigingen, het voeren van prijsonderhandelingen en uiteindelijk het opstellen van het koopcontract.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars