KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Lisserbroek

Welkom bij KIJCK. makelaars, jouw verkoopmakelaar in Lisserbroek! Wil jij je huis in Lisserbroek, Lisse of in de omgeving verkopen en ben je op zoek naar een goede verkoopmakelaar? Wij helpen je graag – en dat voor het vaste, lage tarief van 3950,-! De verkoop van je huis is een spannende periode, wij ontzorgen je volledig, zodat jij alleen hoef te denken aan het leeghalen van de woning.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar voor jou betekenen?

Juist vanwege de druk op de huizenmarkt is het verstandig om met een verkoopmakelaar in gesprek te gaan als je erover nadenkt om je huis in Lisserbroek te koop te zetten. KIJCK. makelaars neemt je heel veel werk uit handen en zorgt ervoor dat je woning verkocht wordt voor de hoogste prijs en tegen de beste voorwaarden.

Wil jij je woning in Lisserbroek verkopen?

Lisserbroek ligt op een unieke locatie. Het gemoedelijke dorp wordt door de Ringvaart gescheiden van Lisse en daarnaast is de Ringvaart in dit gebied de provinciegrens; Lisserbroek ligt nog nét in Noord-Holland, aan de overkant ligt Lisse in Zuid-Holland. Het dorp is een perfecte uitvalsbasis tussen Haarlem en Leiden in. Het strand van Noordwijk is vlakbij en in het naastgelegen Lisse zijn alle voorzieningen te vinden: Lisserbroek is een heerlijke woonplaats.

Weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Lisserbroek?

Bij KIJCK. makelaars betaal je een vast, laag tarief van slechts 3950,- voor de verkoop van jouw huis in Lisserbroek. Dit vaste tarief onderscheidt ons van andere makelaarskantoren; de meeste makelaars werken op basis van een variabel makelaarscourtage. De makelaarskosten die je me zo’n constructie moet betalen, weet je pas achteraf: dit is namelijk een bepaald percentage van de verkoopsom van je woning. Zo kun je voor vervelende verrassingen komen te staan. Als jouw woning voor een hoog bedrag wordt kunnen de makelaarskosten behoorlijk oplopen – terwijl de makelaar exact dezelfde service en diensten levert als een makelaar met een vast tarief! 

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat.

Kiezen voor een vast tarief of variabel courtage?

Je kunt veel geld besparen door te kiezen voor een verkoopmakelaar in Lisserbroek die werkt op basis van een vast tarief. Wordt jouw woning bijvoorbeeld verkocht voor €275.000,- ? Dan betaal je €3.575,- aan makelaarskosten: in dit geval bespaar je dus €625,- als je kiest voor KIJCK. makelaars. Is jouw woning echter €400.000,- waard? Dan zijn de makelaarskosten €5.200,- en kun je dus €2.250,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen. BeKIJCK het hieronder zelf:

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Meer weten over het verkopen van je woning in Lisserbroek?

We komen graag eens bij je langs om te kijken naar je woning en te praten over jouw wensen. Als dé verkoopmakelaar van Lisserbroek hebben we veel kennis van de markt en de omgeving, onze enthousiaste makelaars zetten hun expertise en netwerk graag voor je in. Samen gaan we aan de slag met een goede verkoopstrategie die past bij jouw wensen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars