KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Laren

Wil jij je woning in Laren verkopen? Dé verkoopmakelaar van Laren staat voor je klaar: KIJCK. makelaars! Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat jouw woning voor het beste bedrag verkocht wordt, tegen de voorwaarden die bij jou passen én dat jij niet teveel geld kwijt bent aan makelaarskosten. Wij werken niet met een variabel makelaarscourtage: bij ons betaal je een vast, all-in tarief. Voor slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van jouw woning op ons: van fotografie tot aan prijsonderhandelingen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Laren te werk?

Een verkoopmakelaar in Laren helpt je om je woning te verkopen op de manier die bij jou past. We komen daarom eerst bij jou langs, om kennis met je te maken en te kijken naar je wensen en voorkeuren. Wil je snel je woning verkopen omdat je al een andere woning op het oog hebt, of ben je nog in een oriënterende fase maar ben je wel geïnteresseerd in een verkoop? Ons ervaren team staat voor je klaar.

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Laren?

Laren is een inspirerend en prachtig gelegen dorp, middenin het Gooi. De omgeving is groen en rustig en het brinkdorp zelf staat bekend als een van de mooiste en rijkste dorpen van Nederland. De prijzen van woningen zijn hier relatief hoog: dat betekent dat de makelaarskosten die je betaalt voor het verkopen van jouw woning ook snel oplopen

Een traditionele verkoopmakelaar in Laren werkt op basis van een percentage van de verkoopsom van je woning, dit is gemiddeld ongeveer 1,3%. Is jouw woning in Laren € 850.000,- waard? Dan betaal je bij dit percentage maar liefst € 11.050,- aan makelaarskosten! Bij deze verkoopsom bespaar je dus € 8.100,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Dit bedrag kun je mooi in je nieuwe woning investeren.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over dé verkoopmakelaar van Laren?

Bij KIJCK. makelaars bespaar je dus al snel duizenden euro’s, terwijl je dezelfde dienstverlening en services krijgt. Voor 3950,- ontzorgen we je volledig en we houden je gedurende het verkooptraject regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Ook krijg je toegang tot een online dashboard, waar je allerlei zaken kunt volgen. Zo kun je er bijvoorbeeld bijhouden hoe het staat met de bezichtigingen.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars