KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Haarlemmerliede

Denk je erover na om je woning in Haarlemmerliede te verkopen? KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Haarlemmerliede en de hele gemeente Haarlemmermeer: wij helpen je graag bij die verkoop. Met ons uitgebreide netwerk in de regio zorgen onze makelaars ervoor dat jouw woning in Haarlemmerliede verkocht wordt voor de hoogste prijs en tegen de voorwaarden die bij jou passen. Hierbij hanteren we een unieke werkwijze: voor het vaste all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de verkoop van je woning op ons.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat doet een verkoopmakelaar in Haarlemmerliede voor je?

Een verkoopmakelaar neemt je heel veel werk uit handen en zorgt ervoor dat de verkoop soepel en vlekkeloos verloopt. De huidige huizenmarkt is erg druk en zeker op populaire plekken als Haarlemmerliede is de vraag naar woningen veel groter dan het aanbod. Dit zorgt ervoor dat veel geïnteresseerden willen langskomen voor een bezichtiging en dat het bieden vaak chaotisch verloopt. Het team van KIJCK. makelaars zorgt ervoor dat er alleen serieuze kandidaten langskomen en we doen ook de bezichtigingen met ze. We voeren tevens de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden: zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop van je woning haalt!

Voor het lage tarief van 3950,- doen we onder andere de volgende zaken:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Haarlemmerliede?

Voor het verkopen van je woning in Haarlemmerliede is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. De prijzen van verkoopmakelaars variëren echter nogal. Bij KIJCK. makelaars weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Voor 3950,- verkopen we jouw woning, ongeacht de verkoopprijs en zonder opstartkosten. Bij traditionele makelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage weet je pas achteraf wat je moet betalen aan makelaarskosten: de kosten hangen dan af van de verkoopsom van je woning.

Ga je voor een verkoopmakelaar met een vast tarief of een met een variabel courtage?

Bij een verkoopmakelaar met een vast tarief in Haarlemmerliede weet je dus vooraf de prijs, zo kom je dus niet voor verrassingen te staan. Wanneer je kiest voor een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage, betaal je meestal zo’n 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. Wanneer je woning voor een hoog bedrag verkocht wordt, betaal je dus meer aan de makelaar. En dat terwijl deze precies dezelfde werkzaamheden uitvoert. Vreemd, toch?

Op deze manier lopen de kosten snel op. Wordt je woning in Haarlemmerliede bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 400.000,-? Dan bedragen de makelaarskosten € 5.200,- en daar komen vaak nog opstartkosten en andere zaken bij. Bij deze verkoopprijs bespaar je dus meteen € 2.250,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest. Wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan lopen de kosten verder op en bespaar je dus nog meer door voor KIJCK. makelaars te gaan.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Meer weten over het verkopen van je woning in Haarlemmerliede?

KIJCK. makelaars is jouw verkoopmakelaar met een vast tarief in Haarlemmerliede en de gehele regio. Ons team heeft veel ervaring en een groot netwerk in de gemeente Haarlemmermeer; dit zetten we graag in om de perfecte koper voor jouw woning te vinden.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars