KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Buitenkaag

Welkom bij KIJCK. makelaars: jouw verkoopmakelaar in Buitenkaag! Ons team van deskundige makelaars heeft veel ervaring met het verkopen van huizen in Buitenkaag en de hele regio Haarlemmermeer. We zetten ons netwerk graag voor je in om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen. Dat doen we voor een vaste prijs: voor het all-in tarief van slechts 3950,- zetten wij ons in om jou te ontzorgen en je woning in Buitenkaag te verkopen voor de beste prijs.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat doet een verkoopmakelaar in Buitenkaag voor je?

Als jij je woning in Buitenkaag wilt verkopen, is het verstandig om daarvoor een verkoopmakelaar in te schakelen. In heel Nederland is het druk op de woningmarkt en ook in Buitenkaag zijn woningen erg populair. We zien dat er veel vraag naar woningen is, er wordt veel gereageerd op woningen die via Funda aangeboden worden en er zijn veel geïnteresseerden die willen komen kijken. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. Onze makelaars zetten hun netwerk in en zorgen ervoor dat er serieus geïnteresseerden komen kijken. Daarnaast doen wij de onderhandelingen over de prijs en voorwaarden. Zo kun jij je volledig focussen op het leeghalen van je huidige woning.

Wil jij je woning in Buitenkaag verkopen?

Zoals alle dorpen in de Haarlemmermeer is Buitenkaag een populaire locatie. Het dorp ligt op de grens van Noord- en Zuid-Holland, op een bijzondere en strategische plek. De prachtige Kagerplassen liggen voor de deur, Leiden is vlakbij en ook Haarlem en Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken. In Buitenkaag zelf is het fijn wonen; lekker rustig en omgeven door natuur terwijl je de drukte van een grote stad zó opzoekt.

Weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Kies jij voor een vast tarief of variabel courtage?

Bij KIJCK. makelaars werken we met een vast tarief. Veel makelaars werken echter op basis van een variabel makelaarscourtage. Dan betaal je een procentueel deel van de verkoopsom van je huis in Buitenkaag, dat is vaak 1,3%. Wordt jouw woning verkocht voor € 375.000,-? Dan betaal je € 4.875,- aan makelaarskosten en bespaar je dus al € 1.925,- als je kiest voor KIJCK. makelaars. Deze kosten stijgen wanneer je woning voor meer geld verkocht wordt: je besparing door te kiezen voor KIJCK. makelaars loopt dus steeds verder op.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat kost een verkoopmakelaar in Buitenkaag?

De kosten voor het inschakelen van een verkoopmakelaar in Buitenkaag verschillen nogal. Bij ons betaal je een vast tarief met daarin álle kosten: voor 3950,- nemen wij de gehele verkoop van je woning op ons, ongeacht de verkoopprijs. Wij rekenen geen opstartkosten of andere verborgen kosten waar je achteraf bij sommige makelaars mee geconfronteerd wordt. Deze werkwijze is enorm transparant: je weet vooraf precies waar je aan toe bent!

Meer weten over het verkopen van je woning in Buitenkaag?

Als jij je woning in Buitenkaag wilt verkopen, dan komen onze verkoopmakelaars graag eens bij je langs voor een kennismakingsgesprek. We nemen dan je wensen door en stellen samen een verkoopstrategie op die bij je past. Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars