KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Beinsdorp

Ga je verhuizen of zit je eraan te denken om je woning te verkopen in Beinsdorp? Dan helpen wij je hierbij graag. Wij zijn KIJCK. makelaars dé verkoopmakelaar in Beinsdorp met 1 vast tarief van 3950,- all-in, dus alle handelingen die je van een makelaar gewend bent. Wij hanteren geen makelaarscourtage en no cure = no pay.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wanneer betaal je de verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar betaal je op het moment dat het huis is verkocht. Een no cure no pay-beloning. Wij van KIJCK. makelaars hanteren dit principe ook. Jij betaalt pas als wij jouw huis hebben verkocht..

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar ontzorgd jou tijdens het verkopen van het huis. Van de woning goed in de markt zetten tot en met de sleuteloverdracht. Wij van KIJCK. makelaars nemen alle werkzaamheden uit handen. Ook kan KIJCK. adviseren met een waardebepaling van jouw huis in Beinsdorp. Daarnaast geven wij adviezen over of je met meerdere mensen tegelijk moet onderhandelen of welke punten van belang zijn in de koopakte. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd goed voorbereid bent.

Weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar kan op verschillende manieren betaald worden. Meestal werken verkoopmakelaar met een makelaarscourtage. Dit houdt in dat de verkoopprijs van de woning leidend is voor het bedrag  dat jij aan de makelaar verschuldigd bent. Kijk maar eens hieronder wat je kunt besparen als je kiest als KIJCK als verkoopmakelaar in Beinsdorp.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

De woningmarkt in Beinsdorp

De woningmarkt in Beinsdorp heeft zijn eigen kenmerken die het speciaal maken. Met zijn schilderachtige landschap, rustige omgeving en nabijheid van stedelijke voorzieningen, is Beinsdorp een aantrekkelijke plek om te wonen. De vraag naar woningen in Beinsdorp blijft groeien, waardoor het een gunstige markt is voor verkopers.

Waar op letten bij het verkopen van je huis in Beinsdorp

Als je je huis in Beinsdorp wilt verkopen, zijn er een paar belangrijke zaken waar je op moet letten. Ten eerste is het essentieel om de juiste vraagprijs te bepalen, rekening houdend met de marktomstandigheden en vergelijkbare woningen in de buurt. Daarnaast is het belangrijk om je huis verkoopklaar te maken door eventuele reparaties uit te voeren en de presentatie te optimaliseren, zodat potentiële kopers zich aangetrokken voelen tot je woning.

Zo verkopen wij een woning in Beinsdorp

Bij KIJCK. zorgen we ervoor dat het huis er online zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet. Op deze manier is de kans op verkoop in Beinsdorp natuurlijk het grootst. We zorgen dat alle foto’s professioneel worden genomen en er voldoende informatie over het huis te vinden is en uiteraard voorzien we de woning van een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden. 

Ook zorgen we ervoor dat de woning goed vindbaar is op Funda. Funda is namelijk het grootste woonplatform van Nederland en elk week vinden vele mensen hier hun droomhuis. Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Wij zijn jouw NVM verkoopmakelaar in Beinsdorp

Als NVM verkoopmakelaar zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit betekent dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beschikken over uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Beinsdorp. Door te kiezen voor een NVM verkoopmakelaar ben je verzekerd van professionele begeleiding en betrouwbaar advies gedurende het verkoopproces.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars