KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Amstelveen

Ga je verhuizen of zit je eraan te denken om je woning te verkopen in Amstelveen? Dan helpen wij je hierbij graag. Wij zijn KIJCK. makelaars dé verkoopmakelaar in Amstelveen met 1 vast tarief van 3950,- all-in, dus alle handelingen die je van een makelaar gewend bent. Wij hanteren geen makelaarscourtage en no cure = no pay.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wanneer betaal je de verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar betaal je op het moment dat het huis is verkocht. Een no cure no pay-beloning. Wij van KIJCK. makelaars hanteren dit principe ook. Jij betaalt pas als wij jouw huis hebben verkocht..

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar ontzorgd jou tijdens het verkopen van het huis. Van de woning goed in de markt zetten tot en met de sleuteloverdracht. Wij van KIJCK. makelaars nemen alle werkzaamheden uit handen. Ook kan KIJCK. adviseren met een waardebepaling van jouw huis in Amstelveen. Daarnaast geven wij adviezen over of je met meerdere mensen tegelijk moet onderhandelen of welke punten van belang zijn in de koopakte. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd goed voorbereid bent.

Weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar kan op verschillende manieren betaald worden. Meestal werken verkoopmakelaar met een makelaarscourtage. Dit houdt in dat de verkoopprijs van de woning leidend is voor het bedrag  dat jij aan de makelaar verschuldigd bent. Kijk maar eens hieronder wat je kunt besparen als je kiest als KIJCK als verkoopmakelaar in Amstelveen.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

De woningmarkt in Amstelveen

Amstelveen heeft een bijzondere woningmarkt. Met zijn gunstige ligging nabij Amsterdam en de internationale sfeer trekt het veel potentiële kopers aan. De vraag naar woningen is hoog en het aanbod is vaak beperkt. Dit maakt Amstelveen tot een dynamische en competitieve markt, waarbij het inschakelen van een ervaren verkoopmakelaar van essentieel belang is om het maximale uit de verkoop van je huis te halen.

Waar je op moet letten bij het verkopen van je huis in Amstelveen?

Als je je huis wilt verkopen in Amstelveen, zijn er een paar belangrijke zaken waar je op moet letten. Het bepalen van de juiste verkoopprijs is cruciaal om potentiële kopers aan te trekken en een vlotte verkoop te realiseren. Daarnaast is het presenteren van je woning op een aantrekkelijke manier van groot belang. Met onze expertise en ervaring begeleiden wij je bij elke stap van het verkoopproces, zodat je met vertrouwen je huis kunt verkopen.

Zo verkopen wij een woning in Amstelveen

Bij KIJCK. zorgen we ervoor dat het huis er online zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet. Op deze manier is de kans op verkoop in Amstelveen natuurlijk het grootst. We zorgen dat alle foto’s professioneel worden genomen en er voldoende informatie over het huis te vinden is en uiteraard voorzien we de woning van een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden. 

Ook zorgen we ervoor dat de woning goed vindbaar is op Funda. Funda is namelijk het grootste woonplatform van Nederland en elk week vinden vele mensen hier hun droomhuis. Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Wij zijn jouw NVM verkoopmakelaar in Amstelveen

Als NVM verkoopmakelaar hebben wij uitgebreide kennis van de Amstelveense woningmarkt en beschikken wij over een breed netwerk van potentiële kopers. Wij zetten moderne marketingtechnieken in, zoals professionele fotografie en het gebruik van social media, om jouw woning optimaal te presenteren. Met onze persoonlijke aanpak en deskundig advies zorgen wij voor een succesvolle verkoop van je huis in Amstelveen.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars