KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Almere Haven

Heb je een woning in Almere Haven, maar denk je er wel eens over na om je woning in het stadsdeel te verkopen? Droom je bijvoorbeeld van een tiny house in de bossen of juist van een nieuw appartement, middenin de stad? KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Almere Haven: we helpen je graag met het verkopen van jouw woning.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Almere Haven te werk?

Bij het verkopen van je woning draait het natuurlijk om jou. Wil je jouw woning snel verkopen omdat je al een nieuwe plek gevonden hebt, of ben je nog in een oriënterende fase? Stap één is een kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar kennen en stellen we een verkoopstrategie op die bij jou past. Meer weten over onze werkwijze? Lees hier hoe wij je woning verkopen in slechts 5 stappen.

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Almere Haven?

De tarieven van verkoopmakelaars hangen af van het type makelaar dat je kiest. Bij KIJCK. makelaars weet je vooraf precies waar je aan toe bent en dat je niet teveel gaat betalen: voor slechts 3950,- verkopen we je woning.

Traditionele makelaars werken op basis van een variabel makelaarscourtage: hier betaal je een percentage van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. Meestal is dit 1,3% van de verkoopsom. Bij veel makelaars komen daar nog extra kosten zoals opstartkosten of bonusregelingen bovenop. Zo lopen de makelaarskosten al snel hoog op. 

Wordt jouw woning in Almere Haven verkocht voor € 475.000,-? Dan bedragen de makelaarskosten € 6.175,- en bespaar je dus heel gemakkelijk € 3.225,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Is je woning meer waard? Dan stijgen je besparingen nog verder.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over het verkopen van je woning in Almere Haven?

Almere Haven is een prachtig deel van Almere. Het stadsdeel beschikt over een groot winkelgebied rondom de haven, waar ook een heerlijk zwemstrand en zelfs een surfstrand te vinden zijn. Op het Gooimeer kun je heerlijk watersporten en de natuurgebieden, zoals het Kromslootpark, bieden een prachtige groene omgeving. Door de ligging aan de A6 ben je razendsnel in bijvoorbeeld Amsterdam: een perfecte locatie dus!

Door deze locatie is Almere Haven een populaire woonplaats en is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je jouw woning wilt verkopen. Ons team heeft veel ervaring met het verkopen van woningen in de omgeving. We zetten ons grote netwerk in de regio graag voor je in om de perfecte koper voor jouw woning te vinden.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars