KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Almere Buiten

Wil jij je woning in Almere Buiten verkopen? Dan zit je goed bij dé verkoopmakelaar van Almere Buiten: KIJCK. makelaars! Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat jij geld bespaart, jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt en jij gedurende het verkooptraject continu inzicht hebt in de status! We werken op basis van een vast tarief: voor het all-in bedrag van 3950,- nemen we de verkoop van je over.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Almere Buiten te werk?

Als verkoopmakelaar in Almere Buiten ontzorgen we jou zoveel mogelijk rondom het verkopen van je woning. We gaan eerst het gesprek met je aan, om jouw situatie en wensen te bespreken. Vervolgens stellen we een verkoopstrategie op en gaan we aan de slag. We zorgen bijvoorbeeld dat er professionele foto´s komen en dat je woning op Funda volop gepromoot wordt. Meer weten? KIJCK hier hoe wij jouw woning in Almere binnen 5 stappen verkopen.

Wat is mijn woning waard in Almere Buiten?

Ben je nog aan het twijfelen of je je woning in Almere Buiten wilt verkopen? Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw woning verkoop klaarstaat, als jij daar klaar voor bent.

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Almere Buiten?

De kosten voor een verkoopmakelaar in Almere Buiten lopen nogal uiteen. Kies je voor een makelaar met een vaste prijs? Dan weet je waar je aan toe bent: bij ons betaal je het all-in tarief van slechts 3950,- voor al onze dienstverlening en services. 

Traditionele makelaars rekenen in de regio Almere Buiten een makelaarscourtage van gemiddeld 1,3%. Dit betekent dat je 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten kwijt bent, en daar komen vaak nog extra kosten zoals opstartkosten en bonusregelingen overheen. 

Wordt je woning in Almere Buiten uiteindelijk verkocht voor een bedrag van € 450.000,-? Dan betaal je € 5.850,- aan makelaarskosten en bespaar je dus direct € 2.900,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Blijkt je woning nóg meer waard te zijn? Dan bespaar je nog meer bij KIJCK. makelaars.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over het verkopen van je woning in Almere Buiten?

Onze ervaren makelaars zetten hun expertise en netwerk in de omgeving van Almere in om de perfecte koper voor jouw woning te vinden. Wil je meer weten over ons team, onze unieke werkwijze of heb je andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij een van onze kantoren in Amsterdam of Hoofddorp: ons team staat voor je klaar!

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars