KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Abbenes

Ga je verhuizen en wil je jouw woning in Abbenes verkopen? Daar helpt dé verkoopmakelaar van Abbenes en omstreken je bij: KIJCK. makelaars. Ons ervaren team heeft een groot netwerk en veel kennis van de huizenmarkt in de Haarlemmermeer. Dit zetten ze graag in om de perfecte koper voor jouw woning te vinden, zodat je woning voor de beste prijs en tegen jouw voorwaarden verkocht wordt.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat doet een verkoopmakelaar in Abbenes?

Als je besluit te verhuizen en je woning te verkopen, dan komt er van alles op je af. Je bent druk bezig met een nieuwe woning, misschien ga je wel verbouwen of op een hele andere locatie wonen, en je huidige woning in Abbenes moet verkocht worden. Wij ontzorgen je door de verkoop van je woning op ons te nemen. 

We werken volgens een unieke werkwijze: op basis van het vaste, lage tarief van slechts 3950,-. Hiervoor krijg je alle dienstverlening en services die je van een NVM-makelaar mag verwachten, maar dan zonder verborgen extra kosten achteraf. Onze klanten waarderen deze aanpak: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda.

Als NVM-verkoopmakelaar helpen we je onder andere met:

Wat is mijn woning waard in Abbenes?

Ben je nog aan het twijfelen of je je woning in Abbenes wilt verkopen? Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw woning verkoop klaarstaat, als jij daar klaar voor bent.

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Abbenes?

De prijzen van verkoopmakelaars in Abbenes variëren nogal. Kies je voor KIJCK. makelaars, dan betaal je slechts 3950,- voor alles wat er bij de verkoop komt kijken. Deze werkwijze, op basis van een vast tarief, maakt ons uniek als verkoopmakelaar. Traditionele makelaars rekenen een percentage van de verkoopsom van je woning als makelaarscourtage. Vaak komen daar ook nog eens zaken als opstartkosten en bonusregelingen bij.

Een verkoopmakelaar met een vast tarief of een makelaar met een variabel courtage?

Wanneer je kiest voor een verkoopmakelaar met een vast tarief voor het verkopen van je woning in Abbenes, dan weet je vooraf precies hoeveel je kwijt bent aan makelaarskosten: wel zo fijn!

Bij een traditionele makelaar betaal je een variabel makelaarscourtage. Dit is in Abbenes en de gemeente Haarlemmermeer meestal ongeveer 1,3%. Op deze manier lopen de makelaarskosten snel hoog op.

Wanneer jouw woning in Abbenes bijvoorbeeld verkocht wordt voor € 425.000,-, dan betaal je € 5.525,- aan makelaarskosten. Bij deze verkoopsom bespaar je al € 2.575,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je nog meer geld door voor KIJCK. makelaars te kiezen.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Meer weten over het verkopen van je woning in Abbenes?

KIJCK. makelaars is jouw verkoopmakelaar in Abbenes en de gehele Haarlemmermeer. Allereerst gaan we het gesprek met je aan om het over jouw situatie en wensen te hebben. Wil je jouw woning snel verkopen omdat je al een nieuwe woning gekocht hebt? Of ben je nog in een oriënterende fase, en ben je vooral nieuwsgierig naar de waarde van je woning? Aan de hand van jouw wensen stellen we een verkoopstrategie op en vervolgens gaan we voor je aan de slag.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars