KIJCK. Makelaars

Welkom bij dé makelaar met een vaste prijs in Zwaanshoek

Wil jij je huis in Zwaanshoek verkopen? Kies dan voor de makelaar met een vaste prijs in Zwaanshoek: KIJCK. makelaars! Wij werken anders dan andere verkoopmakelaars. Waar zij werken op basis van een percentage van de verkoopsom van jouw woning, weet je bij ons vooraf precies waar je aan toe bent. Bij ons betaal je namelijk het vaste, all-in tarief van slechts 3950,-. Voor dit tarief ontzorgen we je volledig en zorgen onze ervaren makelaars ervoor dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt! 

Onze klanten waarderen deze werkwijze: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,5 op Funda! Meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Zwaanshoek?

Bij het verkopen van jouw woning nemen wij allerlei taken op ons: zo zorgen we ervoor dat jouw woning voor het juiste bedrag verkocht wordt. We verzorgen bijvoorbeeld prachtige foto’s van jouw woning en we organiseren en houden bezichtigingen met serieus geïnteresseerde kijkers. Voor het lage tarief van slechts 3950,- krijg je bij ons alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten, zoals:

Door te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van je huis in Zwaanshoek, weet je vooraf precies waar je aan toe bent én bespaar je al snel heel veel geld ten opzichte van makelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage.

Wat is mijn huis waard in Zwaanshoek?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoeveel makelaarscourtage rekent een makelaar in Zwaanshoek gemiddeld?

In Zwaanshoek voel je de gemoedelijke sfeer van een intieme gemeenschap. Dit dorp, genesteld tussen Haarlemmermeer en de bollenvelden, straalt een rustige charme uit. Hier wandel je tussen de bloemenvelden, genietend van kleuren en geuren die elk seizoen veranderen. Met haar landelijke wegen en waterrijke plekjes is Zwaanshoek een verborgen juweeltje. Je begrijpt al snel waarom dit een plek is waar mensen graag willen wonen.

Waar je bij ons dus vooraf al weet dat je slechts 3950,- betaalt voor alles wat er bij de verkoop van je woning komt kijken, weet je bij een ‘traditionele’ makelaar pas achteraf wat de makelaarskosten worden. Vaak werken makelaars op basis van een variabel makelaarscourtage, een bepaald percentage van de verkoopsom van je woning. Dit is in Zwaanshoek gemiddeld 1,3%. Op deze manier lopen de kosten al snel hoog op.

Wordt je woning in Zwaanshoek bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 450.000,-? Bij een makelaarscourtage van 1,3% betaal je dan een bedrag van € 7.260,- aan de makelaar. Bij deze verkoopsom kun je dus direct € 4.310,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen, en dit bedrag loopt nog verder op wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs in Zwaanshoek: KIJCK. makelaars

Als makelaar met een vaste prijs in Zwaanshoek zetten we alles op alles om jouw woning in het dorp voor de juiste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij jou passen. Onze makelaars ontzorgen je volledig en houden je gedurende het verkooptraject regelmatig op de hoogte. Op deze manier kun jij gemakkelijk duizenden euro’s besparen, terwijl je wel de service en dienstverlening krijgt die je van een NVM-makelaar mag verwachten.

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer over ons weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars