KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar met een vaste prijs in Zaandam

Ben jij je aan het oriënteren op de huizenmarkt en denk je erover na om je huis in Zaandam te koop te zetten? Leuk én spannend! KIJCK. makelaars is jouw makelaar met een vaste prijs in Zaandam! Wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij deze grote stap. Voor de vaste all-in prijs van slechts 3950,- ontzorgen we je op alle vlakken. Van fotografie tot onderhandelingen en de krabbel onder het koopcontract: onze makelaars zijn er voor je.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Dé verkoopmakelaar van Zaandam

Zaandam heeft een bijzonder rijke geschiedenis die door de hele stad duidelijk naar voren komt. Zo is het stadhuis uit 2011 geïnspireerd op de kleurrijke, typisch Zaanse huisjes. De Zaanse Schans is wereldberoemd: op deze bijzonder fotogenieke wijk van Zaandam komen jaarlijks miljoenen toeristen af. Onze makelaars hebben een groot netwerk van collega-makelaars in Zaandam en omgeving. Met behulp van dit netwerk is jouw woning in Zaandam zó verkocht – en dat voor een vaste prijs!

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Bespaar op makelaarskosten: kies voor een makelaar met een vast tarief

Waarom zou je kiezen voor een makelaar met een vaste prijs voor de verkoop van jouw woning in Zaandam? Bij een vast tarief weet je altijd waar je aan toe bent. Makelaarskosten betaal je pas ná de verkoop van je woning. Werkt jouw makelaar op basis van een variabel makelaarscourtage? Dan kunnen de kosten enorm stijgen: de kosten hangen dan namelijk af van de verkoopprijs van je woning. Zo kun je achteraf een torenhoge rekening voorgeschoteld krijgen. Bij KIJCK. makelaars staat transparantie voorop en kom je dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoeveel courtage rekent een makelaar gemiddeld in Zaandam?

Veel makelaarskantoren werken op basis van een variabel makelaarscourtage: een bedrag dat afhangt van de verkoopprijs van jouw woning. Vaak ligt dit tarief rond de 1,3%. Dat betekent dat als je woning verkocht wordt voor € 350.000,-, je € 4.537,- aan makelaarskosten moet betalen. Stijgt de verkoopprijs? Dan betaal je dus meer, terwijl de makelaar exact dezelfde handelingen moet uitvoeren voor de verkoop! Bij ons betaal je altijd slechts 3950,- en bespaar je dus al snel duizenden euro’s bij de verkoop van jouw woning in Zaandam.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

De voordelen van een makelaar met een vaste prijs

Door te kiezen voor een makelaar met een vast tarief kun je heel veel geld besparen én kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij KIJCK. makelaars betaal je écht alleen het vaste tarief van 3950,-. Zonder opstartkosten of andere verborgen kosten. Wij leveren alle diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten en ook bij ons betaal je pas wanneer je huis verkocht is. Wij werken op basis van No Cure No Pay: wordt je huis onverhoopt niet verkocht? Dan betaal je niets.

KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Zaandam

Ongeacht de waarde van je woning verkopen we deze voor het vaste tarief van slechts 3950,-. Met onze sterke kennis van de lokale huizenmarkt in Zaandam, het netwerk van onze makelaars in de omgeving en onze persoonlijke aanpak is KIJCK. makelaars dé makelaar van Zaandam. Onze klanten waarderen ons met een klantbeoordeling van 9,5 op Funda.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars