KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar met een vaste prijs in Weteringbrug

Denk jij erover na om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Weteringbrug: wij helpen je graag! Voor het lage, all-in tarief van slechts 3950,- nemen wij de gehele verkoop van je woning in Weteringbrug over. Van fotografie tot onderhandelingen en hulp bij het koopcontract: onze deskundige makelaars helpen je gedurende het hele verkooptraject.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Dé verkoopmakelaar van Weteringbrug en omstreken

KIJCK. makelaars heeft als makelaar met een vaste prijs veel ervaring met het verkopen van woningen in Weteringbrug, het naastgelegen Leimuiden en Oude Wetering en de gehele omgeving. We zien dat er steeds meer mensen uit de grotere steden wegtrekken en de rust van gemoedelijke dorpen als Weteringbrug opzoeken. Dit maakt het juist verstandig om een verkoopmakelaar in de arm te nemen voor de verkoop van jouw woning: zo weet je zeker dat jouw woning verkocht wordt tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Kies voor een makelaar met een vast tarief en bespaar op makelaarskosten

Voor de verkoop van je woning in Weteringbrug kun je kiezen tussen een makelaar met een vast tarief en een makelaar die werkt op basis van een variabel courtage. Bij een makelaar met een vast tarief, zoals KIJCK. makelaars, weet je vooraf precies wat je gaat betalen: bij ons is dat 3950,- voor de gehele verkoop. Dit is heel transparant en vooraf goed in te calculeren. Bij een makelaar met een variabel makelaarscourtage weet je pas achteraf hoeveel je moet betalen, en de kosten kunnen snel oplopen! 

Hoeveel courtage rekent een makelaar in Weteringbrug gemiddeld?

Bij KIJCK. makelaars weet je vooraf precies hoeveel geld je kwijt bent aan makelaarskosten: voor 3950,- krijg je alle diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Wanneer je kiest voor een makelaar met een variabel courtage, dan betaal je meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. Wordt jouw woning in Weteringbrug bijvoorbeeld verkocht voor € 450.000,-? Dan betaal je € 7.260,- aan makelaarskosten – en bespaar je dus € 4.310,- als je voor KIJCK. makelaars kiest. Je besparing stijgt naarmate de verkoopsom oploopt, terwijl de makelaar precies hetzelfde werk doet!

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Weteringbrug

Met onze kennis van de regio, onze deskundige makelaars en onze werkwijze op basis van een vast tarief zijn wij dé makelaar met een vaste prijs in Weteringbrug. Voor slechts 3950,- ontzorgen we je volledig tijdens de verkoop van jouw huis. We komen graag eens bij je langs voor een kennismakingsgesprek en om je wensen te bespreken.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars