KIJCK. Makelaars

Jouw makelaar met een vaste prijs in Rijsenhout

Denk jij er wel eens over na om je woning in Rijsenhout  te verkopen? Een verkoopmakelaar helpt je daarbij. KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Rijsenhout. Voor het vaste, lage tarief van slechts 3950,- nemen we de verkoop van je woning van je over.

Huis verkopen in Rijsenhout? KIJCK. makelaars ontzorgt je

Van professionele fotografie tot het voeren van onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden die bij je passen: we ontzorgen je volledig. Deze unieke werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten: ze beoordelen ons met een 9,6 op Funda!

We helpen je onder andere met de volgende diensten:

Wat is mijn huis waard in Rijsenhout?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wil je besparen op makelaarskosten in Rijsenhout?

In Rijsenhout proef je de essentie van het Nederlandse polderlandschap. Dit sfeervolle dorp aan de Westeinderplassen biedt je een oase van rust en ruimte. Hier hoor je het ritselen van de rietkragen en voel je de frisse wind over het water waaien. Met haar hechte gemeenschap en de nabijheid van zowel groen als water, zie je direct de charme van dit dorp. Je beseft hier dat schoonheid soms in de stilste hoekjes schuilt. Welkom in Rijsenhout.

Daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je jouw huis in Rijsenhout wilt verkopen. Hierbij heb je de keuze tussen twee soorten makelaars. Enerzijds heb je traditionele makelaars, die werken op basis van een percentage van de verkoopsom. Aan de andere kant heb je makelaars, zoals KIJCK. makelaars, die werken op basis van een vast tarief. Wanneer je kiest voor een makelaar met een vaste prijs, weet je vooraf precies waar je aan toe bent én kun je veel geld besparen.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Rijsenhout?

Voor onze dienstverlening en services rekenen wij het vaste tarief van 3950,-, zonder verborgen kosten en extra’s achteraf. Kies je voor een traditionele makelaar? Dan betaal je in Rijsenhout gemiddeld 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarscourtage. Hier komen vaak nog extra’s zoals opstartkosten of bonussen bovenop. Zo lopen de kosten snel hoog op. 

Wordt jouw woning in Rijsenhout verkocht voor € 450.000,-? Dan betaal je bij een traditionele makelaar minimaal € 7.260,- aan makelaarskosten. Bij deze verkoopsom bespaar je dus al € 4.310,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest. Wordt jouw woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je nóg meer.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

Met onze unieke werkwijze kun je gemakkelijk duizenden euro’s besparen, terwijl je wel de dienstverlening krijgt die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Onze ervaren makelaars zetten hun netwerk in om jouw woning voor de beste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij je passen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars