KIJCK. Makelaars

Jouw makelaar met vaste prijs in Naarden

Denk je erover na om je woning in Naarden te verkopen en ben je op zoek naar de hulp van een professionele makelaar om je daarbij te helpen? KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Naarden en omgeving. Voor het all-in tarief van slechts 3950,- verkopen we jouw woning tegen de beste prijs en de voorwaarden die bij jou passen. Met deze unieke werkwijze betaal jij nooit teveel aan de makelaar, terwijl je wel alle service en dienstverlening van een NVM-makelaar krijgt.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Naarden?

De prachtige vestingstad Naarden is niet voor niets een zeer populaire woonplaats. In de pittoreske binnenstad vind je alle voorzieningen die je maar nodig hebt en de omgeving is heerlijk groen. Ook de locatie is aantrekkelijk: vlakbij de grote steden in de Randstad. 

Juist omdat het Naarden zo populair is, is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Door te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs in Naarden bespaar je ook nog eens snel duizenden euro’s. Bij KIJCK. makelaars betaal je namelijk geen percentage van de verkoopsom van je woning, maar een laag, vast tarief van 3950,-.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning in Naarden? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Naarden?

Waar je bij KIJCK. makelaars slechts 3950,- kwijt bent, betaal je bij de meeste makelaars een percentage van de verkoopsom. Dit zogenaamde variabele makelaarscourtage is bij de meeste makelaarskantoren in en rondom Naarden zo’n 1,3%.

Op deze manier lopen de makelaarskosten al snel enorm op. Naarden is een aantrekkelijke en prijzige woonplaats, met relatief hoge huizenprijzen. Wanneer je een percentage van de prijs betaalt, ben je dus al snel duur uit.

Wordt je woning bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 800.000,-? Dan betaal je maar liefst € 14.520,- aan makelaarskosten! Bij deze verkoopprijs bespaar je heel gemakkelijk € 11.570,- als je voor KIJCK. makelaars kiest. Dit bedrag kun je mooi in je nieuwe woning investeren.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Bespaar duizenden euro’s met KIJCK. makelaars

Wij zijn dé verkoopmakelaar met een vaste prijs in Naarden. Onze ervaren makelaars beschikken over een groot netwerk in de omgeving. Dit zetten ze graag voor jou in, zodat we de perfecte koper voor jouw woning vinden. Wil je meer weten over onze unieke werkwijze of wil je eens met ons kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars