KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar met een vaste prijs in Muiderberg

Droom jij van een nieuwe woning en wil je daarom je huis in Muiderberg verkopen? KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Muiderberg en in de omgeving: ons team zet zich graag voor je in om jouw woning voor de beste prijs te verkopen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Muiderberg?

Het populaire Muiderberg ligt op een fantastische locatie. Amsterdam is ongeveer 15 minuten rijden, het dorp ligt aan het IJmeer en er zijn dus fijne stranden en watersportmogelijkheden te vinden en er is volop groen. Muiderberg zelf is een bloeiend brinkdorp met alle voorzieningen die je nodig hebt. Van sportverenigingen tot winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Door de goede voorzieningen, de prachtige omgeving en de strategische ligging is Muiderberg zeer in trek. Bij het verkopen van je huis is het daarom verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs voor je woning krijgt. Bij het kiezen voor een verkoopmakelaar heb je de keuzen tussen makelaars met een vaste prijs en makelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage. Bij KIJCK. makelaars betaal je het all-in tarief van slechts 3950,-. Terwijl je bij een ‘traditionele’ makelaar achteraf pas weet hoeveel je kwijt bent. Met zo’n variabel courtage lopen de prijzen als snel flink op.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Muiderberg?

Bij KIJCK. makelaars weet je dus vooraf al wat je kwijt bent. Voor het vaste tarief van 3950,- helpen we je met alle diensten en service die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Bij een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage betaal je in Muiderberg en omgeving ongeveer 1,3% van de verkoopsom van je woning.

Op deze manier kan het tarief van de makelaar snel oplopen. Wordt je woning in Muiderberg bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 600.000,-? Dan ben je maar liefst € 10.980,- kwijt aan makelaarskosten. Bij deze verkoopprijs bespaar je direct € 7.940,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest, terwijl je precies dezelfde kennis en diensten ontvangt. Wordt je woning voor een nóg hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je dus ook meer.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

Ons team van ervaren makelaars zet zich graag voor je in. Met hun expertise en netwerk in de omgeving van Muiderberg zorgen we er samen voor dat we de perfecte koper voor jouw woning vinden. Allereerst brengen we jouw wensen in kaart en stellen we samen een goede verkoopstrategie op. Vervolgens gaan we aan de slag met onder andere:

Tijdens het traject houden we je regelmatig op de hoogte. Je kunt de vorderingen ook zelf volgen in je eigen dashboard in onze online omgeving.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars