KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Lisserbroek

Heb je een nieuwe woning gevonden, of denk je erover na om te gaan verhuizen? Dan wil je waarschijnlijk jouw huidige woning verkopen. Kies voor dé makelaar met een vaste prijs in Lisserbroek: KIJCK. makelaars! Voor het vaste tarief van slechts 3950,- nemen wij de verkoop van je over. Onze deskundige makelaars staan tijdens het gehele verkooptraject voor je klaar en we ontzorgen je, zodat jij je kunt focussen op andere zaken zoals beginnen met inpakken.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Jouw verkoopmakelaar in Lisserbroek

KIJCK. makelaars is als makelaar met een vaste prijs actief in Lisserbroek en de wijde omgeving. Vanuit onze kantoren in Hoofddorp, Amsterdam én Almere staat ons team voor je klaar. Doordat we veel ervaring én een groot netwerk hebben in de Haarlemmermeer, zorgen we ervoor dat jouw woning onder de aandacht van de juiste doelgroep komt. Daarnaast promoten we je huis via Funda en social media en helpen we je op veel meer vlakken, zoals:

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Bespaar op makelaarskosten: kies voor een makelaar met een vast tarief

Als je besluit te gaan verhuizen en je huidige woning te verkopen, kun je kiezen voor een makelaar met een vast tarief – zoals KIJCK. makelaars – of een makelaar die werkt met een variabel makelaarscourtage. Het grote voordeel van een makelaar met een vast tarief is dat je vooraf exact weet waar je aan toe bent. Bij ons betaal je slechts 3950,- en daarvoor krijg je exact dezelfde diensten en service als bij een andere makelaar, maar dan zonder de verborgen kosten achteraf.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Lisserbroek en omgeving gemiddeld?

Bij KIJCK. makelaars weet je vooraf al wat je gaat betalen aan makelaarskosten: 3950,-. Een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage rekent gemiddeld 1,3% van de verkoopsom van je woning in Lisserbroek. Met dit percentage lopen de kosten als snel op, terwijl de makelaar precies hetzelfde werk verricht. Wordt je woning in Lisserbroek bijvoorbeeld verkocht voor € 450.000,-? Dan betaal je € 7.260,- aan makelaarskosten: je bespaart dus € 4.310,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je nóg meer. KIJCK maar hieronder:

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Bespaar al snel duizenden euro’s met KIJCK. makelaars

Wanneer je kiest voor een makelaar met een vaste prijs, zoals KIJCK. makelaars, kun je dus al snel duizenden euro’s besparen. Je krijgt bij ons alle dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten en onze klanten waarderen deze aanpak: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda! Ook voor het uitvoeren van een waardebepaling en een taxatie kun je bij ons terecht.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars