KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar met een vaste prijs in Laren

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar met een vaste prijs in Laren, Blaricum en de nabije omgeving in het prachtige Gooi. Ons team van deskundige makelaars heeft veel ervaring en een mooi netwerk in de omgeving, dat we graag voor je inzetten. We werken op een unieke manier: voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- zorgen we ervoor dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Laren?

Het pittoreske dorp Laren ligt middenin het Gooi. In het dorp zijn alle voorzieningen te vinden die je nodig hebt, zoals goede scholen, sportverenigingen en winkels, en de locatie is niet voor niets een van de populairste van Nederland. Het Gooi bestaat uit een aaneenschakeling van mooie dorpen, natuurgebieden en meren en plassen, zoals de Loosdrechtse Plassen. Vanwege deze locatie en goede voorzieningen is Laren een populaire woonplaats. 

Er is een grote vraag naar woningen in Laren en juist daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in de arm te nemen wanneer je jouw woning in Laren wilt verkopen. Zo weet je zeker dat je tussen al die geïnteresseerden de juiste koper vindt. Bij je keuze voor een verkoopmakelaar kun je kiezen tussen ‘klassieke’ makelaars, die een percentage van de verkoopsom rekenen, of een makelaar met een vaste prijs. Bij een makelaar met een vaste prijs – zoals KIJCK. makelaars – ben je vaak véél goedkoper uit én weet je vooraf precies waar je aan toe bent, omdat de prijs vast staat.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Laren?

De prijzen die verkoopmakelaars rekenen variëren nogal. Bij KIJCK. makelaars weet je vooraf precies waar je aan toe bent: voor het vaste tarief van 3950,- verkopen we je woning. Hier komen geen extra kosten meer bij: wel zo transparant! 

Makelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage rekenen een percentage van de verkoopsom van je woning als makelaarskosten. In de buurt van Laren is dit ongeveer 1,3% – en dan komen er vaak nog opstartkosten of andere extra’s overheen.

Wordt jouw woning in Laren verkocht voor een bedrag van € 600.000,-? Dan ben je minimaal € 10.980,- kwijt aan makelaarskosten. Bij deze verkoopsom bespaar je dus meteen € 7.940,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest. En wordt je woning voor een nog hoger bedrag verkocht? Dan stijgen je besparingen bij KIJCK. makelaars.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Laren

Voor het all-in tarief van 3950,- ontzorgen we je volledig. Wij zeggen altijd: we verkopen je huis in slechts 5 stappen. Wil je je huis pas over een tijdje verkopen? Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw woning verkoop klaarstaat, als jij daar klaar voor bent. Onze lieve KIJCK-ers waarderen onze aanpak: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars