KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Halfweg

Heb je een nieuwe woning gevonden en wil je daarom jouw huis verkopen? Daarvoor ben je bij KIJCK. makelaars aan het goede adres: wij zijn dé makelaar met een vaste prijs in Halfweg en de hele gemeente Haarlemmermeer.

KIJCK verkoopt je woning in Halfweg

In Halfweg voel je de perfecte balans tussen stad en natuur. Gelegen halverwege Amsterdam en Haarlem, biedt dit dorpje je zowel rust als levendigheid. Aan de ene kant ervaar je de serene weides, aan de andere de nabijheid van bruisende steden. Je raakt betoverd door de lokale charme en geschiedenis, zoals de oude suikerfabriek. Je begrijpt al snel waarom Halfweg zo geliefd is: een unieke plek waar je je meteen thuis voelt.

Voor het verkopen van je woning in het dorp is het daarom verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Zo weet je zeker dat je woning verkocht wordt voor de beste prijs en tegen jouw voorwaarden.

We ontzorgen je tijdens het gehele verkooptraject door onder andere de volgende zaken van je over te nemen:

Wat is mijn huis waard in Halfweg?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten?

Een verkoopmakelaar met een vaste prijs, zoals KIJCK. makelaars, werkt op basis van een vast tarief. Bij ons betaal je slechts 3950,- voor onze gehele dienstverlening: van intakegesprek tot fotografie en hulp bij de prijsonderhandelingen. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf dus niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Wanneer je kiest voor een makelaar die werkt met een variabel makelaarscourtage, dan weet je pas achteraf hoeveel je kwijt bent aan makelaarskosten. Dit is namelijk gebaseerd op de verkoopsom: meestal betaal je zo’n 1,3% van de verkoopprijs aan kosten. Zo lopen de kosten vaak snel op, terwijl de makelaar bij een hogere prijs precies dezelfde werkzaamheden uitvoert.

Hoeveel makelaarscourtage rekent een makelaar in Halfweg en omgeving gemiddeld?

De gemiddelde makelaarscourtage bij traditionele makelaars is ongeveer 1,3% van de verkoopsom van je woning. Dit betekent dat je bij een verkoopprijs van € 350.000,- een bedrag van € 4.537,- kwijt bent aan makelaarskosten. Je bespaart in dit voorbeeld direct € 1.587,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. En wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je nóg meer.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met KIJCK. makelaars

Je kunt dus al snel duizenden euro’s besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen als jouw makelaar in Halfweg. Omdat wij met een vast, all-in tarief werken van slechts 3950,- weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Deze aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten: op Funda beoordelen ze ons met maar liefst een 9,6.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars