KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Haarlemmerliede

Welkom bij KIJCK. makelaars: jouw makelaar met een vaste prijs in Haarlemmerliede. Wij werken op een unieke manier: voor het vaste, lage tarief van slechts 3950,- nemen wij de verkoop van je huis op ons. Allereerst gaan we graag het gesprek met je aan om je wensen en dromen helder te krijgen. Vervolgens zetten onze makelaars hun uitgebreide netwerk in de regio van Haarlemmerliede in om je woning onder de aandacht van serieus geïnteresseerde kandidaten te brengen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Jouw verkoopmakelaar in Haarlemmerliede

Haarlemmerliede is een gemoedelijk lintdorp op een fantastische locatie. Het dorp ligt direct naast Haarlem, is omgeven door groen én het water van de Liede, wat in verbinding staat met de Ringvaart en met het meer de Mooie Nel. De razendsnelle verbindingen naar het noorden via de A9 én richting Amsterdam, via de A200, maken Haarlemmerliede een zeer praktische uitvalsbasis. 

Deze strategische ligging op een heerlijk rustige plek zorgt ervoor dat woningen in Haarlemmerliede erg in trek zijn. Als je erover nadenkt om je woning in het dorp te verkopen, is het dus verstandig om een verkoopmakelaar met een vaste prijs in te schakelen. Zo weet je zeker dat je woning verkocht wordt tegen de hoogste prijs en voorwaarden die bij je passen.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Bespaar op makelaarskosten: kies voor een makelaar met een vast tarief

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Je kunt dan kiezen tussen traditionele makelaars, die werken op basis van een variabel makelaarscourtage, of een makelaar die werkt met een vaste prijs zoals KIJCK. makelaars. Bij ons weet je vooraf precies wat je kwijt bent aan makelaarskosten: slechts 3950,- voor al onze diensten. Kies je voor een makelaar die werkt met een variabel courtage? Dan weet je pas achteraf hoeveel je moet betalen: dat kan achteraf zorgen voor vervelende verrassingen.

Hoeveel makelaarscourtage rekent een makelaar in de omgeving van Haarlemmerliede gemiddeld?

Hét grote voordeel van samenwerken met een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van je woning in Haarlemmerliede is dat je vooraf de kosten precies weet. Voor ál onze diensten en service betaal je het vaste, all-in tarief van 3950,-. Dit is anders bij traditionele makelaars, die werken met een variabel courtage. Zij rekenen meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning als makelaarskosten. 

Wordt jouw woning bijvoorbeeld verkocht voor € 450.000,-? Dan rekent de makelaar € 8167,- aan kosten – en daar komen vaak nog opstartkosten en andere zaken bij. Zo bespaar je dus direct minimaal € 4217,- als je voor KIJCK. makelaars kiest. Wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je nóg meer als je kiest voor KIJCK!

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met KIJCK. makelaars

Je besparingen lopen dus snel op wanneer je kiest voor KIJCK. makelaars. Voor het vaste tarief van slechts 3950,- krijg je alle dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Onze unieke aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten: we worden beoordeeld met maar liefst een 9,6 op Funda.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars