KIJCK. Makelaars

Jouw makelaar met een vaste prijs in Haarlem

Ga je verhuizen binnen Haarlem of denk je erover na om de stad te verlaten? Kies voor een makelaar met een vaste prijs voor de verkoop van jouw woning in Haarlem: zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Haarlem is enórm populair en dat zorgt voor een grote drukte op de huizenmarkt. KIJCK. makelaars helpt je tijdens het gehele verkooptraject; voor het all-in tarief van slechts 3950,- nemen we alle werk en stress rondom de verkoop van je huis in Haarlem uit handen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Waarom zou je meer betalen voor een makelaar?

Voor de verkoop van jouw woning in Haarlem betaal je bij ons het vaste bedrag van 3950,-, zonder verborgen extra’s of opstartkosten. Wij werken op basis van No Cure No Pay. Dit betekent dat je niets hoeft te betalen wanneer je huis níet verkocht wordt. Wij helpen je met alles wat er bij de verkoop van je woning komt kijken. Van professionele fotografie tot het regelen van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden: alle diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Toch kost het verkopen van je woning bij KIJCK. makelaars een stuk minder dan bij een reguliere makelaar, die op basis van een variabel makelaarscourtage werkt. En dat terwijl zij dezelfde diensten leveren! Lees je dus goed in en ga voor een makelaar die werkt op basis van een vast tarief.

Weten wat jouw woning waard is? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Makelaarscourtage of makelaar met een vaste prijs: wat is het verschil?

Veel makelaars in Haarlem en de omgeving werken op basis van een percentage van de verkoopsom van je huis. Dit percentage, de zogenaamde makelaarscourtage, ligt vaak op 1,3%. Dus: wordt jouw woning verkocht voor een bedrag van € 450.000,-? Dan betaal je € 7.260,- aan makelaarskosten. Dit bedrag stijgt dus wanneer de verkoopsom hoger wordt, terwijl de makelaar precies hetzelfde werk doet. Vreemd, toch? Dat vinden wij ook en daarom doen wij het anders. Door te kiezen voor een makelaar met een vast tarief voor de verkoop van je woning in Haarlem, weet je vooraf heel duidelijk wat de kosten zullen zijn.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Hoeveel courtage rekent een makelaar gemiddeld?

Kies je niet voor een makelaar met een vaste prijs, maar voor een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage? Dan betaal je vaak 1,3% van de verkoopsom aan makelaarskosten. Dit klinkt misschien niet veel, maar het bedrag loopt al snel op tot vele duizenden euro’s. Zeker in een stad als Haarlem, waar de huizenprijzen relatief hoog liggen én snel stijgen, kun je heel veel geld besparen door juist wel te kiezen voor een makelaar met een vast tarief. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en voorkom je vervelende verrassingen achteraf. Onze klanten waarderen deze aanpak: op Funda worden wij beoordeeld met maar liefst een 9,5.

Jouw makelaar in Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad heeft een enorm gezellig historisch centrum, met heel veel restaurants en beroemde musea. De Kleine Houtstraat is meermaals uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland: hier vind je allerlei leuke boetieks, cafés en eetgelegenheden. Rondom het centrum liggen aan alle kanten verschillende wijken, allemaal met hun eigen karakter. Haarlem beschikt over vele goede scholen, allerlei soorten sportverenigingen én het is gelegen op een unieke locatie. Op slechts enkele kilometers zijn de stranden van Bloemendaal aan Zee en Zandvoort snel te bereiken. Ook in Amsterdam ben je zo: met de trein sta je in minder dan een kwartier op het Centraal Station van Amsterdam! 

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar voor een vaste prijs in Haarlem en omstreken. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je te helpen met het opstellen van een gedegen verkoopstrategie die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars