KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Bussum

Ben jij op zoek naar een geschikte partij om jouw woning in Bussum te verkopen? Dan zit je helemaal goed bij KIJCK. makelaars: met onze unieke werkwijze zijn wij dé makelaar met een vaste prijs in Bussum!

Wij werken anders dan andere verkoopmakelaars. Bij ons betaal je één laag all-in tarief, voor onze gehele dienstverlening. Fotografie, hulp bij de prijsonderhandelingen: voor 3950,- nemen we de gehele verkoop van je huis van je over, ongeacht de verkoopsom van je woning. Op deze manier bespaar je duizenden euro’s en krijg je wel de service die je van een NVM-makelaar mag verwachten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Bussum?

Er zijn allerlei factoren die invloed hebben op de prijs van jouw woning, zoals het type huis, het formaat en de locatie. De meeste makelaars werken op basis van een makelaarscourtage: een percentage van de verkoopsom van je woning. Als jouw woning voor een hoog bedrag verkocht wordt, betaal je dus meer makelaarskosten. 

Wij doen het helemaal anders: bij ons betaal je het lage tarief van slechts 3950,-, ongeacht het bedrag waarvoor je woning verkocht wordt. Zo kun je al snel duizenden euro’s besparen op de makelaarskosten, voor precies dezelfde werkzaamheden. We helpen je onder andere met:

Wat is mijn huis waard in Bussum?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoeveel makelaarscourtage rekent een makelaar in Bussum gemiddeld?

De prijzen voor verkoopmakelaars in Bussum variëren nogal. Kies je voor een traditionele makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage? Dan betaal je in Bussum ongeveer 1,3% van de verkoopsom van je huis: je weet dus pas ná de verkoop hoeveel je kwijt bent aan je verkoopmakelaar. Bij een makelaar met een vaste prijs weet je vooraf al precies waar je aan toe bent én kun je veel geld besparen.

Wordt je huis in Bussum bijvoorbeeld verkocht voor € 600.000,-? Dan betaal je bij 1,3% makelaarscourtage al €10.980,- aan makelaarskosten: je bespaart bij deze verkoopprijs direct € 7.940,- als je voor KIJCK. makelaars kiest!

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs in Bussum

Ons team van ervaren makelaars zet zich graag voor je in. Met ons grote netwerk in de omgeving van Bussum zorgen we ervoor dat jouw woning voor het beste bedrag verkocht wordt, tegen de voorwaarden die bij je passen. Voor het lage tarief van 3950,- ontzorgen we je volledig, houden we je op de hoogte van de status en bespaar jij heel veel geld op de verkoop van jouw woning. 
Onze klanten waarderen deze werkwijze: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,5 op Funda. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars