KIJCK. Makelaars

Jouw makelaar met een vaste prijs in Burgerveen

Denk jij er wel eens over na om je woning in Burgerveen te verkopen? Een verkoopmakelaar helpt je daarbij. KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Burgerveen en de Haarlemmermeer. Voor het vaste, lage tarief van slechts 3950,- nemen we de verkoop van je woning van je over.

Huis verkopen in Burgerveen? KIJCK. makelaars ontzorgt je

Van professionele fotografie tot het voeren van onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden die bij je passen: we ontzorgen je volledig. Deze unieke werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten: ze beoordelen ons met een 9,6 op Funda!

We helpen je onder andere met de volgende diensten:

Wat is mijn huis waard in Burgerveen?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wil je besparen op makelaarskosten in Burgerveen?

Het gemoedelijke Burgerveen ligt op een fantastische locatie in de Haarlemmermeer. Het dorp is direct aan de Westeindersplassen gelegen; een prachtig natuurgebied waar je volop kunt genieten van watersport. Ook als uitvalsbasis naar steden als Haarlem, Amsterdam en Leiden heeft Burgerveen een strategische ligging. Hierdoor is het een bijzonder aantrekkelijke woonplaats en is er veel vraag naar woningen in het dorp en de omgeving. 

Daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je jouw huis in Burgerveen wilt verkopen. Hierbij heb je de keuze tussen twee soorten makelaars. Enerzijds heb je traditionele makelaars, die werken op basis van een percentage van de verkoopsom. Aan de andere kant heb je makelaars, zoals KIJCK. makelaars, die werken op basis van een vast tarief. Wanneer je kiest voor een makelaar met een vaste prijs, weet je vooraf precies waar je aan toe bent én kun je veel geld besparen.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Burgerveen?

Voor onze dienstverlening en services rekenen wij het vaste tarief van 3950,-, zonder verborgen kosten en extra’s achteraf. Kies je voor een traditionele makelaar? Dan betaal je in Burgerveen en de gemeente Haarlemmermeer gemiddeld 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarscourtage. Hier komen vaak nog extra’s zoals opstartkosten of bonussen bovenop. Zo lopen de kosten snel hoog op. 

Wordt jouw woning in Burgerveen verkocht voor € 350.000,-? Dan betaal je bij een traditionele makelaar minimaal € 4.537,- aan makelaarskosten. Bij deze verkoopsom bespaar je dus al € 1.587,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest. Wordt jouw woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je nóg meer.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

Met onze unieke werkwijze kun je gemakkelijk duizenden euro’s besparen, terwijl je wel de dienstverlening krijgt die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Onze ervaren makelaars zetten hun netwerk in om jouw woning voor de beste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij je passen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars