KIJCK. Makelaars

Jouw makelaar met een vaste prijs in Buitenkaag

Wil jij je woning in Buitenkaag verkopen? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres: wij zijn dé makelaar met een vaste prijs in Buitenkaag en de gehele Haarlemmermeer. We hanteren een unieke werkwijze voor het verkopen van jouw woning: voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de verkoop van je huis op ons.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Dé verkoopmakelaar van Buitenkaag

Voor het vaste bedrag krijg je alle services en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten: van het verzorgen van professionele fotografie van je woning tot onderhandelingen over de prijs met potentiële kopers.

We nemen onder meer de volgende zaken op ons:

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten?

Bij KIJCK. makelaars betaal je het vaste tarief van 3950,- voor het verkopen van je woning. Hier komen geen extra’s zoals opstartkosten bij en het tarief is niet afhankelijk van de verkoopsom van je woning. Je weet dus precies waar je aan toe bent bij een makelaar met een vaste prijs: wel zo fijn!

Dit is anders bij traditionele makelaars. Hier betaal je een percentage van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten: het zogenaamde makelaarscourtage. Vaak betaal je daarnaast extra zaken, zoals opstartkosten. Op deze manier weet je pas achteraf hoeveel je kwijt bent aan makelaarskosten en kunnen de kosten ook nog eens flink oplopen. Vaak betaal je veel meer dan bij een makelaar met een vaste prijs, terwijl de makelaar precies dezelfde handelingen uitvoert.

Hoeveel makelaarscourtage rekent een makelaar in Buitenkaag en de Haarlemmermeer gemiddeld?

In Buitenkaag en de gehele gemeente Haarlemmermeer rekenen de meeste makelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage zo’n 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. Op deze manier betaal je al snel duizenden euro´s meer voor het verkopen van je woning.

Wordt jouw woning bijvoorbeeld verkocht voor € 450.000,-? Dan betaal je dus minstens € 8167,- aan makelaarskosten en bespaar je dus direct € 4217,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. De kosten stijgen wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt en je besparingen bij KIJCK. makelaars dus ook.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

Bij het verkopen van jouw huis kun je dus gemakkelijk duizenden euro’s besparen door voor dé makelaar met een vaste prijs in Buitenkaag te kiezen: KIJCK. makelaars. Met ons all-in tarief van slechts 3950,- weet je zeker dat je niet teveel kwijt bent aan makelaarskosten en toch de beste service krijgt. Onze klanten waarderen onze aanpak: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars