KIJCK. Makelaars

Welkom bij de makelaar met een vaste prijs in Blaricum

Wil jij je woning in Blaricum verkopen en ben je daarvoor op zoek naar de hulp van een verkoopmakelaar? Kies dan voor dé makelaar met een vaste prijs van Blaricum en omstreken: KIJCK. makelaars! Voor het vaste, lage tarief van slechts 3950,- zorgen onze ervaren makelaars ervoor dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt. Van fotografie tot prijsonderhandelingen: we nemen de gehele verkoop op ons – en dat tegen ons lage all-in tarief.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Blaricum?

Blaricum is een prachtige woonplaats, omgeven door natuur. Vanuit Blaricum zijn steden als Amsterdam, Utrecht en Almere gemakkelijk te bereiken en in en om het dorp vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. 

Vanwege de populariteit van het dorp is het verstandig om een makelaar in te schakelen bij de verkoop van jouw woning. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs voor je woning krijgt. Wanneer je kiest voor een makelaar met een vaste prijs om je te helpen bij het verkopen van je huis in Blaricum, dan kun je zomaar duizenden euro’s besparen op je makelaarskosten. Bij KIJCK. makelaars betaal je slechts 3950,- voor het verkopen van jouw woning. Je krijgt alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten, maar dan zonder de hoge rekening achteraf.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Blaricum?

De tarieven van makelaars variëren nogal. Kies je voor een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van jouw woning in Blaricum? Dan weet je vooraf precies wat je kwijt bent: bij KIJCK. makelaars is dat het vaste tarief van 3950,-. 

Bij traditionele makelaars kunnen de prijzen fors oplopen. Zij werken op basis van een variabel makelaarscourtage: je betaalt een percentage van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. In Blaricum is dit ongeveer 1,3%.

Blaricum is een van de duurste dorpen van Nederland om in te wonen: dit betekent dat de makelaarskosten die je moet betalen ook fiks kunnen oplopen. Wordt jouw woning in Blaricum verkocht voor een bedrag van € 800.000,-? Dan betaal je maar liefst € 14.520,- aan makelaarskosten! Bij deze verkoopsom bespaar je direct € 10.570,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen – dit geld kun je mooi in je nieuwe woning investeren.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar met een vaste prijs in Blaricum. Met het netwerk en de ervaring van onze makelaars in de regio zorgen we ervoor dat we de perfecte koper voor jouw woning in het dorp vinden. Vervolgens voeren we ook de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden die bij jou passen – en dat alles voor het lage all-in tarief van slechts 3950,-.

We voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Wat we van jou verwachten?

Dat je met ons komt proosten na de succesvolle verkoop! Onze klanten waarderen deze werkwijze: op Funda beoordelen ze ons met maar liefst een 9,5. Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars