KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar met een vaste prijs in Amsterdam

Woon je in Amsterdam, maar denk je erover na om je woning in het dorp te verkopen? Kies dan voor dé makelaar met een vaste prijs in Amsterdam: KIJCK. makelaars! Onze makelaars zetten alles op alles om jouw woning voor de beste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij jou passen. Hierbij hanteren we onze unieke werkwijze: op basis van het vaste tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je woning in Amsterdam op ons.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Amsterdam?

In Amsterdam voel je de rijke historie met elke stap. Dwaal door de unieke grachten, die de stad haar onvergelijkbare ligging geven. Om je heen zie je de prachtige architectuur en voel je de bruisende energie. Buiten de stad vind je rust in de groene omgeving. Je begrijpt meteen waarom zovelen hier willen wonen: het is een plek waar verleden en heden samenkomen en je hart sneller doet kloppen.

Amsterdam is uiteraard een erg gewilde woonplaats. Juist daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je jouw woning in Amsterdam wilt verkopen. 

Je kunt daarbij kiezen tussen makelaars die werken met een vaste prijs, zoals KIJCK. makelaars, en traditionele makelaars. Bij ons weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Voor slechts 3950,- nemen we de verkoop van je over. Bij traditionele makelaars weet je pas achteraf hoeveel geld je kwijt bent aan makelaarskosten. Zij rekenen een percentage van de verkoopsom van je woning, vaak van zo’n 1,3%.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Amsterdam?

De makelaarskosten voor het verkopen van je woning in Amsterdam variëren nogal. Kies je voor een makelaar met een vaste prijs? Dan weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Bij een traditionele makelaar, die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage, weet je de kosten pas na het verkopen van de woning.

Wordt jouw woning in Amsterdam bijvoorbeeld verkocht voor € 450.000,-? Dan betaal je € 7.260,- aan makelaarskosten, en daar komen vaak nog extra kosten zoals opstartkosten en bonusregelingen bij. Bij deze verkoopsom bespaar je direct € 4.310,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. En wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je nóg meer door voor dé makelaar met een vaste prijs te kiezen: KIJCK. makelaars.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

Bij het verkopen van jouw woning in Amsterdam is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen, zo weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop haalt. Wanneer je kiest voor een makelaar die werkt op basis van een vaste prijs – zoals KIJCK. makelaars – dan bespaar je al snel duizenden euro’s. Wij hebben veel ervaring in de regio rondom Amsterdam en vanuit onze kantoren in Almere, Amsterdam en Hoofddorp zijn we altijd in de buurt.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars