KIJCK. Makelaars

Ben jij op zoek naar een makelaar in Almere met een vaste prijs?

Wil jij je woning in Almere verkopen en ben je daarvoor op zoek naar een makelaar met een vaste prijs? KIJCK. makelaars staat voor je klaar! We ontzorgen je door de verkoop van je woning volledig van je over te nemen. Wat jij moet doen? Met ons proosten na de succesvolle verkoop van je woning.

KIJCK verkoopt je woning in Almere

KIJCK. makelaars werkt op een unieke manier: op basis van een vaste prijs. Voor het all-in tarief van slechts 3950,- verzorgen we professionele foto’s van je woning, zorgen we ervoor dat je woning onder de juiste doelgroep gepromoot wordt, voeren we de prijsonderhandelingen met potentiële kopers en nog veel meer. Onze klanten waarderen deze werkwijze: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda.

Wat is mijn huis waard in Almere?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Almere?

Almere is – terecht – een bijzonder populaire woonplaats. De stad heeft alles: van goede scholen tot winkels en heel veel fijne woningen. Ook de locatie is aantrekkelijk, Almere ligt centraal in Nederland en vlakbij Amsterdam. 

Deze a-locatie en de voorzieningen zorgen ervoor dat het druk is op de woningmarkt. Een makelaar zorgt ervoor dat je tussen al die geïnteresseerde woningzoekers de perfecte koper vindt. Door te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van je woning in Almere, bespaar je ook nog eens geld op de verkoop. Bij ons betaal je het vaste tarief van slechts 3950,- voor onze gehele dienstverlening. 

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Almere?

Wanneer je jouw woning in Almere wilt verkopen, dan kun je kiezen voor de hulp van een makelaar met een vaste prijs of een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage. Bij een makelaar die een vaste prijs hanteert weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Kies je voor een makelaar die een percentage van de verkoopsom van je woning rekent aan makelaarskosten? Dan betaal je in de regio rondom Almere ongeveer 1,3% van de verkoopsom aan makelaarskosten. Hier komen vaak ook nog eens extra’s zoals opstartkosten en bonusregelingen bovenop: de kosten kunnen flink oplopen!

Wordt je woning bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 450.000.-? Dan betaal je maar liefst € 8167,- aan makelaarskosten – en kun je dus direct € 4217,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Blijkt je woning nog meer waard te zijn? Dan lopen je besparingen nog verder op wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar in Almere met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

Bij het verkopen van je huis in Almere is het verstandig om te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs: zo kun je duizenden euro’s besparen! Onze ervaren makelaars helpen je om het maximale uit de verkoop te halen, en houden rekening met jouw wensen en voorkeuren. We komen graag eens bij je langs voor een kennismakingsgesprek, zo kunnen we samen een goede verkoopstrategie opstellen die past bij jouw situatie. Tijdens het verkooptraject houden we je vervolgens regelmatig op de hoogte én kun je de status inzien in je persoonlijke omgeving op onze website.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars