KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met vaste prijs in Almere Hout

Ben je woonachtig in het heerlijk groene stadsdeel Almere Hout en denk je erover na om je woning te verkopen? Dan zit je goed bij dé makelaar met een vaste prijs in Almere Hout en omstreken: KIJCK. makelaars! Met onze uitgebreide ervaring in de regio en het netwerk van onze makelaars zorgen we ervoor dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt, tegen de voorwaarden die bij je passen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Almere Hout?

Almere Hout is een heerlijk rustig gelegen deel van Almere. Het ligt tussen belangrijke uitvalswegen in; je bent dus ook nog eens razendsnel in Amsterdam of Utrecht. De ontwikkeling van Almere Hout is in 1992 begonnen en er wordt nog steeds volop gebouwd in verschillende wijken: het is echt een stadsdeel in opkomst dat snel populairder wordt. 

Het is dan ook druk op de woningmarkt in Almere Hout. Wanneer je jouw woning wilt verkopen, is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Door te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs, kun je ook nog eens veel geld besparen en weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Almere Hout?

Ga je in zee met een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van je woning in Almere Hout, zoals KIJCK. makelaars? Dan weet je direct wat je kwijt bent aan makelaarskosten – bij ons is dat slechts 3950,- voor onze gehele dienstverlening.

Traditionele makelaars rekenen een zogenaamd variabel makelaarscourtage: je betaalt een percentage van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. Dit is in de omgeving van Almere Hout gemiddeld 1,3%. 

Op deze manier lopen de makelaarskosten al snel flink op. Wordt je woning verkocht voor een bedrag van € 600.000,-? Dan betaal je € 10.980,- aan makelaarscourtage – en daar komen vaak nog extra zaken als opstartkosten en bonusregelingen bovenop. Bij deze verkoopsom bespaar je direct € 6.940,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest. Is je woning een hoger bedrag waard? Dan bespaar je nóg meer.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

Met onze unieke werkwijze, op basis van een vaste prijs, en de expertise van ons team weet je zeker dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt. Voor het all-in tarief van slechts 3950,- verzorgen we het gehele verkooptraject:

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar voor een vaste prijs in Almere Hout en omstreken. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je te helpen met het opstellen van een gedegen verkoopstrategie die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars