KIJCK. Makelaars

Welkom bij de makelaar met een vaste prijs in Almere Haven

Ga jij je woning verkopen in Almere Haven en ben je op zoek naar een goede makelaar die je daarbij helpt? Dan zit je goed bij de makelaar met een vaste prijs in Almere Haven en omstreken: KIJCK. makelaars.

KIJCK verkoopt je woning in Almere

Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat jouw woning voor het juiste bedrag verkocht wordt, terwijl jij ook nog eens kunt besparen op de makelaarskosten. Wij werken op basis van een vast tarief: voor slechts 3950,- verkopen we jouw woning. Voor dit lage bedrag krijg je alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Van fotografie tot hulp bij de prijsonderhandelingen: onze ervaren makelaars staan voor je klaar.

Wat is mijn huis waard in Almere Haven?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Almere Haven?

Het populaire Almere Haven ligt op een prachtige plek aan het water van het Gooimeer én vlakbij de A6. Zo ben je vanuit Almere Haven in no-time in Amsterdam! Het stadsdeel voelt als een gemoedelijk dorp en je hebt alle voorzieningen bij de hand, van winkelcentra tot faciliteiten als scholen en sportverenigingen. 

Door de locatie en de goede voorzieningen is het altijd druk op de huizenmarkt. Wanneer je jouw woning in het stadsdeel wilt verkopen, helpt een verkoopmakelaar je om tussen al die huizenzoekers de perfecte koper voor jouw woning te vinden. Het team van KIJCK. makelaars doet dit graag voor je – en dat tegen het lage tarief van slechts 3950,-. Dit tarief is dus niet afhankelijk van de hoogte van de verkoopsom van je woning en er komen geen extra’s zoals opstartkosten of bonusregelingen meer bovenop. Op deze manier kun je al snel duizenden euro’s besparen!

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Almere Haven?

Kies je voor een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van jouw woning in Almere Haven? Dan weet je vooraf precies waar je aan toe bent en hoef je dus niet bang te zijn dat je achteraf tegen een torenhoge rekening aanloopt. Bij KIJCK. makelaars nemen we voor het all-in tarief van 3950,- de gehele verkoop van je over. 

‘Traditionele’ makelaars werken op basis van een variabel makelaarscourtage: zij werken op basis van een percentage van de verkoopsom. In Almere Haven en omstreken betaal je gemiddeld 1,3% voor het verkopen van je woning. 

Op deze manier lopen de kosten snel op. Is jouw woning € 600.000,- waard? Dan betaal je € 10.890,- aan makelaarskosten bij een traditionele makelaar. Bij deze verkoopsom bespaar je dus maar liefst € 6.940,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest! Je besparingen lopen nog verder op wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar met een vaste prijs in Almere Haven en de wijde omgeving. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te helpen bij het verkopen van je huis in Almere Haven. Voor het all-in tarief van 3950,- ontzorgen we je volledig gedurende het gehele verkooptraject en houden we je regelmatig op de hoogte van de vorderingen. We helpen je onder andere met:

Deze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,5 op Funda! Heb je vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars