KIJCK. Makelaars

Jouw makelaar met vaste prijs in Almere Buiten

Wil jij jouw woning in het heerlijke stadsdeel Almere Buiten verkopen? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een grotere woning met meer ruimte om je heen of juist een appartement middenin de stad? Een makelaar met een vaste prijs zorgt ervoor dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt, terwijl je ook nog eens veel geld kunt besparen op de makelaarskosten.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Almere Buiten?

Het stadsdeel Almere Buiten is een van de populairste delen van Almere. Het ligt aan de oostkant van Almere, met aan de noordkant het Markermeer en aan de oostzijde liggen de prachtige Oostvaardersplassen. Het stadsdeel beschikt over een groot winkelcentrum en alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals scholen en sportverenigingen. Samen met de strategische ligging zorgt dit ervoor dat Almere Buiten een populaire plek is om te wonen!

Juist vanwege de grote vraag naar woningen in Almere Buiten is het verstandig om een goede verkoopmakelaar in te schakelen, wanneer je jouw woning wilt verkopen. We helpen je om de perfecte koper te vinden, die past bij jouw voorwaarden. Door te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs, bespaar je ook nog eens veel geld ten opzichte van een ‘klassieke’ makelaar.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning in Almere Buiten? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Almere Buiten?

De gemiddelde kosten die je kwijt bent aan een makelaar voor het verkopen van je woning in Almere Buiten verschillen enorm. Kies je voor een makelaar met een vaste prijs? Dan ben je vaak goedkoper uit én weet je vooraf precies waar je aan toe bent, de prijs staat vooraf namelijk vast! KIJCK. makelaars werkt op deze manier: voor slechts 3950,- nemen we je alle zorgen rondom de verkoop van je over. 

Kies je voor een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage? Dan betaal je een percentage van de verkoopsom van je woning aan de makelaar. Dit is in en rondom Almere Buiten ongeveer 1,3%. Is jouw woning € 450.000,- waard? Bij deze verkoopsom ben je maar liefst € 8167,- kwijt aan makelaarskosten. Je kunt dus direct € 4217,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen! En deze besparingen lopen verder op als je woning meer waard is.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Almere Buiten en Almere. We zetten onze ervaring in de regio graag voor je in om de perfecte koper voor je woning te vinden. Hierbij hanteren we onze unieke werkwijze: we werken op basis van een vaste all-in prijs. Voor het lage bedrag van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over en krijg je alle dienstverlening en service die je van een NVM-makelaar mag verwachten.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars