KIJCK. Makelaars

Welkom bij dé makelaar met een vaste prijs in Abbenes

Het gemoedelijk dorp Abbenes ligt middenin het hart van de Randstad, vlakbij Haarlem, Leiden en Amsterdam. Woon jij in het dorp en denk je erover na om je woning te verkopen? Daar helpen we je graag bij: KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar met een vaste prijs in Abbenes! Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat jouw woning in no-time verkocht is, tegen de beste prijs en de voorwaarden die bij jou passen.

Wat is mijn huis waard in Abbenes?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoeveel makelaarscourtage rekent een makelaar in Abbenes en de Haarlemmermeer gemiddeld?

Veel makelaars in Abbenes en de Haarlemmermeer rekenen een percentage van de verkoopsom van je woning als makelaarskosten. Dit percentage is meestal 1,3%: op deze manier kunnen de makelaarskosten snel hoog oplopen.

Is je woning in Abbenes bijvoorbeeld € 350.000,- waard? Dan betaal je € 6352,- aan makelaarskosten en bespaar je dus direct € 2402,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan bespaar je nóg meer door voor ons te kiezen.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Abbenes?

Abbenes is een populaire woonplaats met een actief dorpsleven. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en in het dorp vind je onder andere een voetbal- en een tennisvereniging. Vanwege de strategische ligging, middenin het groen, is Abbenes een gewilde plek om te wonen. Dit zorgt ervoor dat het druk is op de woningmarkt en dat er veel vraag is naar woningen. Juist daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen voor het verkopen van jouw woning in het dorp: zo weet je zeker dat je woning verkocht wordt voor het juiste bedrag.

Bij KIJCK. makelaars betaal je slechts 3950,- voor de verkoop van jouw woning. Voor dit bedrag nemen we de gehele verkoop op ons, van fotografie tot bezichtigingen en meer:

Al deze services en meer zijn inbegrepen bij ons vaste tarief van slechts 3950,-. Door te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van je woning in Abbenes, bespaar je al snel duizenden euro’s ten opzichte van een makelaar die werkt met een variabel makelaarscourtage.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars