KIJCK. Makelaars

Help: ik ga verhuizen, wat moet ik regelen?

Heb je een nieuwe woning gekocht en ga je dus binnenkort verhuizen? Leuk – maar ook een spannende tijd waarin je veel moet regelen. Je zult waarschijnlijk regelmatig overleggen met je financieel adviseur en je hypotheekadviseur. Voor de verhuizing zelf kun je vrienden en familie inschakelen of een verhuisbedrijf regelen en je eigen woning moet natuurlijk verkocht worden.

No stress: we staan voor je klaar

Een verkoopmakelaar helpt je hierbij. We geven je graag advies over alle zaken die je rondom je verhuizing moet regelen en we zetten onze expertise in om jouw woning voor de juiste prijs te verkopen. KIJCK. makelaars heeft hier een unieke werkwijze voor ontwikkeld: we werken op basis van een laag all-in tarief. Voor slechts 3950,- nemen we alles wat er bij de verkoop komt kijken van je over, ongeacht de waarde van je woning. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun je al snel duizenden euro’s besparen.

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Geen opstartkosten, kleine lettertjes of andere kosten.

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 1 vaste prijs.

  • Via jouw persoonlijke omgeving volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

Begin op tijd met de voorbereidingen voor je verhuizing

Het regelen van alles wat er bij een verhuizing komt kijken kost vaak nét wat meer tijd dan je denkt. 

Tip: begin op tijd met zaken die je nu al kunt regelen.

Verzekeringen, energie, internet: praktische zaken die geregeld moeten worden

Bij een verhuizing komen heel veel praktische zaken kijken die geregeld moeten worden. Op je nieuwe adres wil je graag een internetaansluiting hebben, het liefst al wanneer je de sleutel hebt en eventueel aan het klussen gaat. Ook zaken als contracten rondom je waterrekening en gasrekening moeten gewoon goed geregeld zijn. 

Nog zo’n praktisch maar enorm belangrijk onderdeel is je verzekering: je wilt toch graag dat je inboedel goed verzekerd is, ook wanneer je nog niet in je nieuwe huis woont. Dit soort praktische onderdelen kun je vaak al maanden van te voren in gang zetten. We raden je dan ook aan om dit te doen, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Het verkopen van je eigen huis

Het verkopen van je woning is een belangrijk onderdeel van de verhuizing. Je wilt natuurlijk de beste prijs voor je huis ontvangen én je woning verkopen tegen de voorwaarden die bij je passen. We komen graag eens bij je langs om kennis met je te maken en om samen een verkoopstrategie op te stellen. Wil je snel verkopen, omdat je al iets nieuws gekocht hebt? Of ben je nog in een oriënterende fase? 

Vervolgens zetten onze ervaren makelaars zich voor je in, door onder andere de volgende van je over te nemen:

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Een van de belangrijkste dingen die je sowieso moet regelen bij je verhuizing, is natuurlijk het verkopen van je huidige huis. Ons ervaren team zet zich graag in om je daarbij te helpen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Hoofddorp en Almere zijn we altijd dichtbij en met onze werkwijze bespaar jij duizenden euro´s, terwijl jouw woning wel voor de beste prijs en de voorwaarden die bij jou passen verkocht wordt.

Je kunt altijd bij ons een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dan komen wij geheel vrijblijvend bij je langs. Jij bespreekt dan jouw verkoopwensen en wij leggen je de marktsituatie uit en de verkoopstrategie.

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Dan gaan we samen een datum plannen.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars