KIJCK. Makelaars

Het huis van je moeder in het verpleeghuis verkopen

Als jouw moeder gaat verhuizen – of al verhuisd is – naar een verpleeghuis, dan is de kans groot dat je haar huis wilt verkopen. We begrijpen heel goed dat deze verkoop een emotionele gebeurtenis kan zijn: vaak zijn er veel herinneringen aan het huis verbonden. In zo’n situatie is het fijn dat de makelaar rekening houdt met die emoties en goed meedenkt. Onze makelaars houden persoonlijk contact tijdens de verkoop en zorgen dat het traject duidelijk en vlekkeloos verloopt, zodat jij je moeder kan bijstaan tijdens de verhuizing.

Gaat je moeder verhuizen naar een verpleeghuis? Wij helpen met de verkoop van haar huis

Bij de verkoop van het huis van je moeder vanwege haar verhuizing naar een verpleeghuis komt veel kijken. Haar inboedel moet opgeruimd worden en je moeder moet wennen aan een nieuwe plek; deze verhuizing vraagt veel tijd en aandacht. KIJCK. makelaars neemt je alle werk rondom de verkoop van de woning uit handen.

Dit is onze aanpak voor jou

Dit is onze aanpak voor jou

  • Wij zorgen ervoor dat de woning hoog op Funda komt te staan.

  • Wij zorgen dat de woning volop gepromoot wordt op social media.

  • Wij regelen professionele plattegronden van de woning.

  • Wij maken voor jou een verfrissende flyer van de woning om potentiële kopers aan te trekken.

  • Wij zorgen ervoor dat de woning is voorzien van ons opvallende ‘Te koop’-bord.

Een makelaar helpt je met het verkopen van de woning van je moeder

Voor, tijdens en na de verkoop van de woning van je moeder wil je vooral duidelijkheid en geen vervelende verrassingen achteraf. Bij KIJCK. makelaars weet je vooraf precies waar je aan toe bent, wanneer het huis van je moeder verkocht moet worden omdat ze gaat verhuizen naar een verpleeghuis. Wij werken op basis van een vast, all-in tarief: voor slechts 3950,- nemen wij de gehele verkoop van de woning op ons. Dit onderscheidt ons van andere makelaars, die vaak werken met een bepaald percentage van de verkoopsom: meestal ongeveer 1,3%. Zo kun je ook nog eens duizenden euro’s besparen. 

Hulp nodig bij het verkopen van het huis van je moeder in een verpleeghuis?

Gaat jouw moeder verhuizen of is ze al verhuisd naar een verpleeghuis? Wij ondersteunen je graag bij de verkoop van haar huis. We houden rekening met de emoties die er vaak spelen en we houden je op de hoogte van de vorderingen. Onze makelaars zetten hun netwerk in om de ideale koper te vinden. Zo kan de verkoop zo snel mogelijk gedaan worden worden, zonder dat het huis meerdere keren schoongemaakt hoeft te worden voor bezichtigingen en zonder langdurige onderhandelingen.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Stel deze gerust. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of Whatsappen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars