KIJCK. Makelaars

Hoe vaak verhuizen mensen gemiddeld?

Nederlanders zijn gek op verhuizen: gemiddeld verhuizen we maar liefst 7 keer in ons leven! In 2021 verhuisden er volgens het CBS bijna 1.8 miljoen mensen, waarvan bijna 1 miljoen binnen hun eigen gemeente. De leeftijdsgroep die in Nederland het vaakst verhuist, zijn twintigers en dertigers. Dit is goed te verklaren: zij verhuizen bijvoorbeeld voor een opleiding of voor hun werk, gaan samenwonen of krijgen kinderen en verhuizen daarom naar een grotere woning.

Ook ouderen verhuizen vaker dan gemiddeld. In deze leeftijdscategorie gaat het dan vaak om een verhuizing naar een kleinere woning of naar een verzorgingshuis.

Al die verhuizers hebben één ding gemeen: ze zullen hun eigen huis gaan verkopen. Wij helpen graag bij die stap: met onze unieke werkwijze zijn we dé verkoopmakelaar. We doen het helemaal anders dan andere verkoopmakelaars: voor het lage, vaste tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je uit handen.

Het aantal verhuizingen door de jaren heen

Het aantal mensen dat per jaar verhuist schommelt nogal, vaak in meerjarige trends. Gemiddeld is er in de laatste 45 jaar wel een stijging te zien in het aantal mensen dat per jaar verhuist. Het afgelopen decennium, vanaf 2010, is er een stijging te zien in het aantal verhuizingen. 2016 was een piekjaar, in dat jaar verhuisden er bijna 2 miljoen mensen [Bron: CBS]

De verkoop van je huis

Ongeacht in welke leeftijdscategorie jij je bevindt: er komt van alles kijken bij een verhuizing. Je moet allerlei abonnementen en zaken overzetten naar je nieuwe adres, misschien ga je wel klussen in je nieuwe woning, je moet instanties op de hoogte brengen van je verhuizing én je moet natuurlijk je eigen huis verkopen!

De verkoop van je eigen huis is een belangrijk onderdeel van het verhuizen. Hoe meer geld je immers voor je huidige woning krijgt, hoe hoger je budget voor je volgende stap is. Hier helpt een verkoopmakelaar je bij.

Hulp nodig bij het verkopen van je woning?

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar met een vaste prijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning voor de beste prijs en voorwaarden verkocht wordt, terwijl jij ook nog eens duizenden euro’s kunt besparen.

Waar andere verkoopmakelaars werken op basis van een percentage van de verkoopsom van je woning (het zogenaamde variabele makelaarscourtage), weet je bij ons vooraf precies wat de kosten zullen zijn. Voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over, ongeacht de verkoopprijs.

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Geen opstartkosten, kleine lettertjes of andere kosten.

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 1 prijs.

  • Via jouw persoonlijke omgeving volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

KIJCK. makelaars staat voor je klaar

We komen graag bij je langs voor een gratis kennismaking. Samen stellen we dan een verkoopstrategie op die bij je past: wil je snel je woning verkopen, of ben je nog in een oriënterende fase? Ook kunnen we zo een goede inschatting van de waarde van je woning maken. Vervolgens gaan we voor je aan de slag, met ondere andere:

Je kunt altijd bij ons een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dan komen wij geheel vrijblijvend bij je langs. Jij bespreekt dan jouw verkoopwensen en wij leggen je de marktsituatie uit en de verkoopstrategie.

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Dan gaan we samen een datum plannen.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars